äntligen en bra onsdag!


ska sova nu hade jag tänkt..

Dagen:

07:00 - Vaknar men somnar om
07:44 - Springer upp, tar på mig kläder o slänger ner några böcker i väskan. Knatar till bussen med Lotta o Nathalie.
07:45 - Bussen påväg till skolan
08:00 - Matematik :) Jag och Lotta jobbar flitigt med Matte D uppgifter, prov på fredag!
09:50 - Svenskan börjar, gör inget speciellt, tolkar Älvkungen (en dikt, skriven under Romantiken)
11:25 - Lunch med Nathalie, Lotta och Olle Östling, det serverades omelett =/
12:20 - Historian börjar, jag var väldigt aktiv och antecknade flitigt samtidigt som jag försökte hålla Nathalie vaken.
14:10 - Biologin börjar och jag är helt slut.. somnar ett flertal gånger :( Hade ingen ork kvar i kroppen.
15:45 - Lektionerna i skolan är slut, tar bussen till bostadsområdet.
16:00 - Gör i ordning en sallad, sätter mig inne på Lottas rum och pluggar Psykologi inför provet.
17:45 - Jag, Lotta och Nathalie går till Psykologin.
18:00 - Psykologiprov =/ det gick okej!
20:50 - Går mot baracken..
21:00 - Pratar med bpo, mamma och fredrik på telefon. Så skönt att prata med mamma!!!
22:00 - Pluggar lite Kemi. =/
23:10 - Sängdags.nu !! Måste sova och vara pigg tills imorgon. Klarar inte av att vara så trött i skolan =/


Det Bengt sa till mig idag värmde verkligen! :)


Och mamma, DU ÄR DET BÄSTA SOM FINNS. <3 pusspusspuss, krya på dig <3
jag längtar tills på fredag, saknar min mor <3


Lotta <3 puss pådu älsko.


Ska krypa ner hos Wollie nu. :)<3


Pusspuss

saknad..

Jag saknar det som var förr.. det mesta.. vissa stadier, vänner, perioder, allt :(

Just nu undrar jag bara hur det ska sluta mellan oss, hur det ska sluta för dig :( Du anar inte hur ofta jag tänker på dig, hur mycket jag skulle vilja göra för dig. Hur jävla mycket jag älskar dig och vill ställa upp för dig.. Jag vill hjälpa till, men jag vet inte vad jag ska göra.. Förlåt för att jag klaga, jag vill inte att du ska vara sur på mig.. Fan, jag har förlorat dig helt och hållet snart. Tror knappt att du tycker om mig längre.. Men jag vet inte vad jag ska göra.. Du har ju henne, och jag är bara ivägen. Fan, vilken jobbig människa jag ska vara. Jag hatar verkligen mig själv.. Inte nog med att folk stör sig på mig, jag har börjat göra det så grymt mycket själv. Vågar knappt prata. Jag kan fan inte vara mig själv längre, jag har gått vilse, jag vet inte vem jag är. Jag trivs inte med den jag är nu iaf.


Snälla, kan inte någon bara ta tag i problemet, jag orkar inte ha det såhär.


Sandra och Bosse :( jag saknar er så sjukt mycket.

David, nej han försvann, tror knappast att han börjar prata med mig igen.

Varg har jag inte pratat med på en evighet =/ jo, i måndags när han ringde och bad mig ta ledighetsansökan åt honom.

Ida verkar inte vara på humör, känner mig bara ivägen där också :(

Lotta och Nathalie är underbara, men man känner verkligen att de är bästa vänner.

Wollie såklart <3, men jag känner mig förvirrad =/.


 
Jag vill bara somna och inte vakna på typ en månad .. det vore så skönt..



köpte lite underkläder i Uppsala idag :)






saknar min familj.

Ibiza 08 :)

puss


in school.

Sitter i Fysiksalen, jag och Fine tar våran rast nu.. ;P Vi har precis gjort klart vårat diagram, nice :P har gjort 10 mätningar på ljusets spridning i en konvex och konkav lins.. jaja, det blev linjärt ;) .. Jag är AASHUNGRIG! :P haha.. ska bli gott med mat.. <3 btw kolla in fines blogg (wiiking90.blogg.se).

Efter skolan ska jag och Lotta ut och springa :) förhoppningsvis pallar vi mer än vad vi tror :P

jag fick ett jättesött sms av Farmor :P Hon kan ju inte skriva, men hon skrev att hon försökte lära sig, inte ett enda mellanrum :P men det gick att läsa <3

jag hoppas verkligen att jag får träffa Bosse i helgen :( saknar henne så grymt mycket.. <3 min älskade prinsessa, vill bara hålla om henne, en evighet sen sist ju! Jag hade också velat åka till Thailand :P avis <3 ..

Har Kemi efter lunch, men jag ska nog bara sätta mig någonstans och jobba i egen takt.. aja, det är 2 pass iaf, (innebär att vi har 45 min x 2) sedan har vi Biologi.. 2 pass där också.. alltså jag orkar inte med någonting idag. =/=/.. Ikväll blir det räknestuga vid 10 över 6 .. sedan middag :P vette fan vad jag ska käka.. men det löser sig :)


Pusspuss <3

Forsmark åter igen

efter en skön vecka, men nu är lovet slut.. =/

Hann med att träffa Sandra, Alex, Tony, Pelle, Nicklas, Josef, Michael, Lotta, Ida, Niklas, Per, Wollie, Fowz, Nathalie, Elin, Elin, Erik, Farmor, (Lotta från Lycksele) och såklart min familj! <3 ett bra lov helt enkelt..

Midsommar --> Teneriffa en vecka med min familj och familjen Arvidsson-Örling :) underbart!

Idag åkte vi upp med Lottas mamma :) handlade massa mat också :) även fall jag och mamma redan hade handlat. så nu har jag verkligen FUULL kyl.. + frys :P haha.. menmen.. ska göra mackor strax..

 haha :P klaga inte på vad jag har i kylen bara :P



Imorgon blir det skola, ser framemot det faktiskt :) ska inte bli allt för sen i säng idag.. :)

Pappa och Niklas är i fjällen med Kurre, Cecilia, Johanna och Niklas kompis Fredrik. AVIS =/

Jag pallar verkligen inte blogga ..

Undra om Wollie drev med att han trodde "Mina" var en person i filmtiteln "Mina jag och Irene" .. eschbesch.. Vi hade askul hemma hos Per en kväll iaf :) Drack te och flumma.. sedan la jag pussel till klockan 4 typ. vet hur det låter, men vi hade askul vid tebjudningen :D haha..

Lotta och Nathalie, så sjukt underbara tjejer :)

Har varit så jävla nice att lära känna Lotta ännu bättre det här lovet <3

saknar Joel :( :'( </3


Wollie (K)(L)



Puss!

mamma, ha en underbar vecka (by your self) =/ <3 med massa hockeymatcher iaf :) något att se framemot.
Heja Tälje <3 de klarar det <3 älskar dig mamma!!

En jäktig dag

.. Vaknade upp hemma hos Lotta.. fisungen kom in och väckte mig och Wollie. hon skulle ringa till sin mobil nämligen :P haha.. jag hade ju gömt den förna'.. men hon fann den tillsist och vi somnade om.. Efter att både Wollie och Lotta hade kommit in och väckt mig flera gånger gick jag upp :) Jäättegod frukost, värsta hotellfrukosten, idag IGEN :D haha.. men mm.. sedan skjutsade Niklas mig och Lotta till Södertälje. Jag ställde mig vid Sydpolen och väntade på pappa, medan Lotta var hos läkaren. Wips så kom hon gåendes och var klar! hon följde med mig till Halkbanan i Eskilstuna och hoppsanhejsan. :) någon hade lämnat återbud, så Lotta bokade upp en tid hon också :) FETTKUL att köra tillsammans med henne :) fuck vad jag längtar tills vi får åka bil så själva. Vi var BÄST älsk <3 .. haha..

Sedan övningskörde jag hem, fort som fan! =/ eller ah, hem till Lotta. vi hade kunnat DÖTT alla 3 (jag, Lotta och pappa) om det hade kommit en bil i en korsning som jag absolut inte såg.. och som jag KASTADE mig ut i.. usch vad hemskt :( jag var bara så sjukt stressad. har varit det hela dagen :( men ah. sedan insåg jag och Wollie (som hade stannat kvar hos Lotta medan vi var i E-tuna) att det var tajt till hockeymatchen.. så vi chillade och kom typ 10 min försent till matchen :P men skitsamma.. SSK vann över Mora med ett mål. :P matchen var väl okej.. =/

Men men.. sedan har vi inte gjort något annat än att äta typ :P

Imorgon blir det en ännu värre dag. =// <3

Pusspuss

Lååtta :)

Dåligt bloggande från mitt håll alltså, men men, nu blir det iaf av..

sitter hemma hos lotta :) mitt snyggo.. Har wollie här + per och ett monga, vid namn niklas.. :P skämt å sido. hm. igår var jag här också, ramlade och skrapade upp fejset,  vilket var mindre lyckat =/ .. lungan :P haha. Jag har saknat Wollie som fan, askul att han är här nu.. men ah..

 Igår: Vaknade av att Mixke skulle till skolan.. sedan somnade jag om :D sköönt.. Däremot ringde Lotta och väckte mig, tidigt enligt mig... men ah, vi skulle iaf träffas lite senare. Jag for till tandläkaren, träffade Max, det var en EVIGHET sen :| aja.. sedan åkte jag till Stuvsta föratt träffa Nicklas!!! SAKNAD! ses nästa helgdu underbara <3<3 .. efter det åkte jag till tälje, mor plockade upp mig. Hon körde grabbarna till Nykvarn, sedan övningskörde jag ut till Låååtta :) Här träffade man Per och Niklas och Ida :D Nån jocke och Dennis titta förbi, men de drog typ på stört. aja.. Vi hade myys iaf :)

Idag: Vaknade hos Lotta, käkade frukost med Lotta och Niklas, sedan kollade vi på Lilla Sjöjungfrun, efter det chillade vi typ, sedan åkte vi hem till Per, plockade upp honom och efter det bar det hemåt, vi åkte och kirra tårta SAMT försökte hyra Yrrol, men gick ej! Vi åkte hem till mig.. Tittade på film typ.. sedan kom mamma, vi beställde pizza. Lotta, Per och Niklas åkte iväg och hämtade dem dirr efter att Wollies päron, Wollie och Fowz hade kommit.. vi käkade pizza, 10 pers totalt :) sedan åt vi tårta och firade Wollies mamma. :) Efter det åkte Wollies föräldrar och Fowz vidare hemåt, de åkte från Åre nämligen :P .. Jag, Lotta, Per; Wollie och Niklas åkte till Ica Maxi, handlade, sedan hem till Per och brände skiva och jag la pussel (i dåligt ljus) :P åkte hem till Lotta :) nu ska vi kolla på Fullpackat med Roberts Gustavsson.. :) och jag ska äta pizza :D haha.. alla är fortfarande typ proppmätta, och jag, svullo, som jag är, ska bli fetare :) haha..

Puss hej <3

P.S. Lotta, du är bäst <3

Utnötta kommentarer: Blev mycket tråkigt och Jag är ingen maskin, jag är kvinna

on my way

ska snart börja knata upp mot centrum.. jobbigt värre. Ska till tandläkaren, vilket jag absoolut inte vill =/
Men efter det ska jag åka till Lotta, något som jag ser apmycket framemot :) Ska få träffa Ida också, schpäännande :P

Nu värmer jag 2 mackor i micron, med O'boy till <3 mumsigt värre.. :)

Imorgon kommer Wollie hit, shoouhu :) och klockan 10.15 imorgon har jag min första körlektion :) nicebajs.. Pappa är i bryssel nu. saknar honom görmycket.. och mamma är i Karlstad :( tycker det är jätteskönt att jag inte följde med, jag är riktigt glad att jag inte gjorde det nu.. =/ fast jag hade gärna velat <3 =/

Hoppas verkligen att Micke kommer förbi en sväng nu .. =/ hoppas!

image39
ahhlååee kissekatt :)  haha. En terese i Söndags, mycket koncentrerad ;)


Michael :)

är med honom nu, hemma hos mig..  :D

Imorse åkte jag till doktorn, sedan um, musikaffären, sedan tandläkaren och sist apoteket... nytta :)
hm. men men sedan åkte jag hem igen, där Sandra hade stannat kvar :) så vi käkade lunch med pappa, sedan spelade vi spel med Niklas och sånt.. Sen kom Micke hit.. Vi åkte ner på stan, hälsade på Patrik, Micke köpte en ny mobil, fettfin :) hm, Sandra gick till tåget medan jag och Micke åkte och hyrde film och köpte massa onyttigt :P Dessutom fick jag en jättefin röd ros av honom :D :$ <3 söötnos! 

<3

Imorgon ska Mickepicke till skolan, medan jag ska vara hemma.. Jag passar begravningen :( dessutom ska jag till min tandläkare, vilket jag inte ser framemot.. Grymt segt att sitta där, speciellt när Lilian pratar så mycket.. =/  Men men.. På Onsdag ska jag förbi Sandra och hälsa på :) :)



Puss och Kram, nu ska jag sova, (men på fel sida av sängen) =/ TACK VARE ...

l e a h c i M   =P

nattblogg


Ahlååe.

Jag och Sandra ska nanna kudden nu, lagom trötta. =/
Vi har spelat massa kortspel från typ klockan halv 12 eller något tills nu. Käkat kvällmackor och druckit 2 liter O'boy. ;P myspys.. innan var vi ute och gick en promenad, mys det också. <3

Tony kom och hämtade oss här hemma iaf någon gång på eftermiddagen, vi åkte hem till honom med Alex också. Där kollade vi på film, haha, typ Alvin and the chipmunks.. kulfilm :P men men, sedan åkte vi hem till mig, förbi donken först. Hemma hos mig käkade vi middag, lövbiff, bea och pommes, sedan spelade vi massa BUZZ :P efter det var Tony tvungen att toffla :P så de drog runt 10..

Inatt kom Mickepicke hem, så vi ska leka imorgon. Han kommer och hämtar mig och Sandra här, så skjutsar han troligen sin systeryster till skolan, sedan ska vi hem till honom och kolla film. :) Sedan blir det övernattning.. Saknar honom otroligt mycket!

Helgen har varit bääst tillsammans med Sandra <3 superduper, vi hade skitskoj ikväll också, när vi flumma som fan.. :P taktiksnacket :P och juicen.. sedan "O'boy" :P haha.. Älskar dig IZLLICH <3 :P haha

Puss och Kram, bloggar imorgon :)

image34
(Jonatan och Christoffer hos mig nyårsdagen :) hahaha.. <3 saknar er)


Söndag

skönt med helg. fast fullt så bra helg som det är skulle det inte varit utan Sandra :)
asskööönt att vara med henne igen <3 .. Igår var jag och pappa ute och övningskörde ett tag, sedan åkte vi till tåget. Åkte till Tumba, där Sandra hoppa på, sedan åkte vi till Älvsjö, tog bussen till Sköndal och gick hem till Patrik.. där tog vi det lugnt, åkte iväg och käka, sedan tillbaka hem till honom igen. Runt åtta tiden åkte vi därifrån mot Södertälje, Tony plockade upp oss vid tåget och skjutsade hem oss.. Full bil må jag säga :P haha, och kvaddad var den också. "Bucklan"  :P haha. men men.. Jag och Sandra myste lite här hemma, och gick och la oss när mamma och pappa kom hem.

Vaknade rätt sent idag, typ vid halv 1 :P gick upp och drack kaffe.. Drömde att det var Sandras födelsedag, så jag hade ju någorlunda panik när jag vaknade, trodde det fortfarande då.. men så var det inte, det var bara hennes namnsdag :D HURRAHURRAHURRA!!!

Vi ska snart leka med Tony och ev. någon mer :P vette fan alltså. väntar på att han ska ringa, men vi ska ut och gå en promenad nu.. känns som det behövs efter Pizzan igår..  Älskar min Sandra.. <3 Diggar våra planer på framtiden stenhårt.. :P haha.. typ IKEA med ungarna och skit <3 parken och annat <3 sååå mys det ska bli, vänner for life? <3 Du är bästaste man kan ha. <3<3<3

tycker fan det var fittigt ändå att skriva så i din blogg, du är så jävla bra så det inte är klokt <3 jag finns här för dig pååttan <3 puss på rumpan <3

Saknar Wollie och Fowz .. pratade med dem igår på telefon :P kände knappt igen rösterna på dem.. :P jaja

Hejsvejsallababes

    
Mitt mongobarn <3 Jag älskar dig NONSTOP darling <3

nyvaken :)

iofs har jag vaknat några gånger, men jag gick upp och klädde på mig nu..
Blev ingenting med farmor och länna, jo, pappa och mamma åkte.. men jag pallade inte eftersom farmor hade främmande och då kunde vi ändå inte titta förbi hos henne.. så jag sooov jätteskönt ist..

jag ska träffa sandra om ett tag. vi ska åka till sköndal och hämta hennes saker hos patrik, sedan ska vi hit tror jag.. titta på film eller något <3 saknar henne massvis.

Jag måste ner på stan snart. måste ha nytt smink, men jag tror min favvobutik har stängt idag =/

Åhh, det sur ut som det håller på att bli vår ute <3 jag längtar!!!

det känns bra att båda hoppas, men att båda väntar <3

Saknar min Prinsessa, kom hem från Thailand nu! .. 

Wollie (K)

Pusspuss <3

home sweet home .. <3

Skönt att få åka bil hem, Nathalie och hennes mammas skjutsade oss. :)
Nathalie körde en bit också, kingen :) haha.. <3 hm.. sedan hämtade mamma mig och Joel i Nykvarn och jag körde hem Joel.. sedan åkte jag och mamma och köpte thaimat, hyrde film, köpte godis och sånt :) sedan bar det hemåt.. tittade på filmen, den var väl sådär, men okej.. hm.. pappa och niklas kom hem lite senare också, trevlans.

Det var jobbigt att säga hejdå till Wollie <3 =/ kommer sakna honom, gör det redan :(

Imorgon ska jag först till Länna Sport med pappa, sedan ska vi till farmor och fika där.. Sedan ska jag hem och leka med Sandra :D:D:D såå länge sen <3<3 .. ska bli asnice. sen vet jag inte, förhoppningsvis ska jag leka med henne LÄÄNGE.. <3 på söndag vet jag inte heller vad jag ska göra, det återstår att se.. På måndag ska jag leka med Micke.. på tisdag ska jag ev till tandläkaren .. men eftersom "begravningen" är då så måste jag nog flytta fram tiden.. på onsdag vet jag inte :P på torsdag ska jag till eskilstuna, halkbana :D wieehuoo.. :)

Men men.. tänkte bara lägga upp det gulliga klippet som Fowz har gjort på Calle från Barcelona :P :)






Bloggar imorgon om jag inte pallar skriva mer ikväll <3 .. saknar Wollie vilket som.. och jag längtar tills imorgon och på måndag.. ska bli underbart att träffa mina godingar igen <3<3 ..


Pusspuss


-


Trött, ledsen, grinig, förbannad, stressad, besviken och orolig.
Inte min dag.

Gick inte till skolan idag, sorgen får tala för sig. Och jag hoppas inte att någon här på forsmark får se hur riktigt jävla ledsen jag egentligen är. :( Tack för att ni bryr er <3.. det var hemskt att bli väckt av Wollie imorse och inse vad mamma hade skrivit .. fyfan :(

Varför låtsas du? varför frågar du ens? som om du bryr dig. känns fan inte som du bryr dig det allra minsta .. när någon dör, då kan du fråga hur det är, såg du, såg du att jag verkligen inte fattade att du pratade med mig? Ett missförstånd, lika mycket mitt som ditt. Visst, jag har varit förjävlig mot dig, men inte den senaste tiden :'( verkligen inte.. Jag är bara grymt ledsen, men du lär ju aldrig förstå det.. Och det blir inte bättre av att du och Lotta går och blir astighta =/ Du kunde iaf valt att prata med mig, istället för att stänga mig ute.. Du kunde bara gjort rätt val och inte endast tänkt på dig själv.. Det är ju inte så att jag slår ihjäl dig eller skjuter mig själv för att du inte pallar ha någon relation till mig, inte heller om du säger att du behöver tid. Men däremot är det fan nära när du gör såhär. Du är fan inte värd några mer tårar eller känslor. Alltså. ah. skitsamma. End of our story

fan, jag vill verkligen bara bort härifrån, orkar inte en sekund till känns det som.. vet inte vart jag ska ta vägen heller. vill bara skrika ut allting .. hade varit så jääävla mycket lättare om han bara snackade med mig. faktiskt! men jag måste inse att det jag inte kan påverka eller göra någonting åt själv, det kan jag inte rätta till.. om han har sagt att han behöver tid, då måste jag respektera det.. tyvärr lär jag ta ordet alltför hårt.. jag är varken långsynt eller förstående, inte vad det gäller det här. FAN OCKSÅ ..



har tvätt nere i tvättstugan.. måste hämta den .. men jag pallar fan inte nu :( vet inte när jag pallar heller






hejs

:'( R.I.P. Karin <3

Fick ett sms av mamma klockan 06:28 imorse där hon skrev att Karin hade gått bort. Jag kan inte ens reagera. Min älskade Gudmor. Min mormors syster. Det gör ont. För mig var hon som en extra mormor den tiden hon var pigg och mådde bra, likaså Ruben som behandlade mig och Niklas som sina barnbarn. De fick aldrig några egna barn. Mamma som växte upp med att träffa dem mycket och mormor som stod henne väldigt nära. Jag tycker så synd om mormor. <3 Mormor, Morfar och Mamma är i Karlstad nu och hälsar på Ruben, de ska ordna med begravningen. Redan igår ringde mamma och sa att Karin mådde väldigt dåligt och berättade att de hade bestämt sig för att åka dit idag. Men nu valde de att inte åka till sjukhuset, för att istället minnas Karin som den hon var.

Du var gammal, du hade det jobbigt, och det blev en långsam bortgång. Vi ville inte att du skulle lida, det har du aldrig gjort dig förtjänt av. Men jag hoppas att du har det bra nu, att du finner ro. Jag vet att du finns här någonstans, och att du kan se ner på oss. Det var många som älskade dig Karin, som gör det än, och jag är bara en av dem. Du finns kvar i våra hjärtan och du lever kvar i våra minnen. Vi ses på begravningen <3 Vila i frid.

Never thought
This day would come so soon
We had no time to say goodbye
How can the world just carry on?
I feel so lost when you are not by my side
But there's nothing but silence now
Around the one I loved
Is this our farewell?

Alla hjärtan dag.. blev inte som jag hade tänkt :(

onsdag 2008-02-13

Skolan idag också.. typ min 10:e dag i rad eller någonting :P haha, förbättring.. men jag ska fortsätta med det.. Imorgon har jag Historia prov, ska plugga JÄRNET ikväll =/=/.. har psykologi klockan 6 också.. och så är det kafékväll nere i kåren till klockan 22, som jag ska gå dit och plugga lite på, I think..

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag :) brukar vara så jävla bra stämning alltså.. eleverna på skolan har tillsammans köpt 150 rosor :) fotade dem :P var så jävla sjukt många




jag ska nog sätta mig att plugga redan nu.. måste äta något också! annars kommer jag aldrig palla psykologin :P Pratade med Zara (Sv lär.), goda möjligheter att få MVG i SvB .. ohjdå :) måste bara göra klart lite saker på lovet och lämna in.. :) Hängde med idag på matten också, så jävla skönt att jag fattar lite iaf.. Tyckte det var fettkul när jag sms:a med Sandra.. hade skrivit lite saker innan, och jag ba "men jag har matte nu.. <3 puss" nåt sånt.. så skrev hon tillbaka "Ahh, lycka till med din Matte Ö nu.. <3" .. Jag "Haha.. tack, men alltså.. vi har bara kommit till Matte Ä =/".. :P usch om det fanns så många mattekurser och jag bara läste MatteD nu. :P jag skulle typ skjuta mig själv..

Hade Matte på morgonen, sedan Svenska, sedan Historia och sist Biologi.. soft dag, men fan vad tråkig den var. Det var iaf skoj när jag, Lotta, Nathalie och Fine sjöng låtar på Svenskan :P när inte Zara var där :) haha.. Madicken, man blir så jävla glad alltså :)

neh, men nu har jag inte tid att sitta här längre, ska kissa, fixa käk och sedan plugga <3

Man blir sömnig av skolan :) haha

image13
Jag och Nathalie på Historian, sista 5 minuterna och rasten :) hahah..

image15
Lotta och Nathalie på rasten :) haha..

image16
Calle och Nathalie M. på rasten :P

image17
Philip på rasten..


Haha.. alla var helt slut ;) :P



Puss å Kram <3

tisdag, skolan

vaknade upp imorse, trött som få :( usch.. men men.. jag duschade och tog mig till skolan..
har haft Engelska två pass nu, pallade inte ta rast.. satt och skrev på en uppsats ist.. och nu sitter jag ute i uppehållsrummet på ett bord som jag drog till datorn eftersom jag verkligen inte PALLAR stå upp och blogga.. =/

vi ska snart åka til Gimo, alla 2:or.. ska på föreläsning om hur viktigt sömn är. en liv-&lustdag med temat SÖMN :P . efter det slutar vi och då ska jag hem och mysa med wollie .. saknar honom.. <3 .

Gårdagen:

Vaknade upp hos Wollie på morgonen, vi gick upp till morgonmötet vid kvart i 8.. sedan satt vi och lyssna på all bullshit om källsorteringen och jag höll på att smälla av.. tycker det är så sjukt sätt det vill göra det på.. =/ satt och pratade med rektorn om det i minst 1 timme sedan bara för att få honom att inse att det fanns så mycket bättre lösningar om man ville få eleverna att slänga maten separat till exempel.. men men. Jag var helt slut då också, eftersom jag och Wollie stod och diskade upp i köket efter alla skiiitisar i baracken.. =/<3 snälla!! diska efter er.. det är typ 4:e veckan för mig som jag får diska upp på söndagar.. :( känns jättetråkigt.. alla bara går och lägger sig och så ser det lika förjävligt ut ändå.. klockan 4 på morgonen lär ju ingen komma ut från rummet och plötsligt ha bestämt sig för att diska upp sin skit :( fattar inte varför det ska vara så svårt? =/ och det värsta är att det känns som att alla börjar ta förgivet att disken alltid är borta på mornarna.. =/ jag kommer inte palla och visst, jag gör det frivilligt, men vem fan ska annars göra det? hela diskschemat KAOSAR om ni lämnar disk på helgerna och JAG inte diskar upp, kan ni inte fatta det? hur kan det vara INGEN som lämnar disk? :S skriv upp vad ni äter då, fan det blir snart nästa uppgift. eller så blir det så att alla får ha sitt egna porslin, jag är fettlack på det här nu.. trodde verkligen att det skulle kunna fungera bättre? någon måste ju vara sjukt glömsk eller bara alltmänt iddi. Får ni inte skuldkänslor om ni vet med er att eran disk ligger kvar där sen imorse eller något, typ när ni går och lägger er, ta en rutt i köket bara, kolla iaf? ni kanske kommer på något.. faan :( jag ställer upp så jävla mycket på våran barack ju. kom igen nu. samma sak med Lotta igår, hon fick diska massor som inte var hennes för att hon var vakt, låt inte det spåra ur heller nu.. =/=/ <3<3

Aja, jag var iaf i skolan igår.. hade 4 pass fysik, så jag och fine gjorde en laboration med ljusets brytning genom typ en konvex och sedan en konkav lins typ.. jag hade ganska roligt.. sedan hade vi biologi på eftermiddagen och jag var cptrött =/ Nu ska jag verkligen börja sova och komma igång med allt, få in lite rutiner..

- nu kom Wollie :) <3 -

men jag ska skriva klart :P erhmm.. efter skolan iaf så kom jag hem.. tittade klart på filmen med Wollie och Fowz, fetträdd jag blev några gånger :P sedan gick jag till Räknestugan och började om med kapitel 1 i Kemin. måste verkligen ta reda på vart jag har börjat missa och sånt.. Måste repetera..

på tal om kemin så var jag på åtgärdsmöte med Madis (kemiläraren) och Christer Ström för att prata om kursen och så.. Jag ska läsa om den nästa år.. känns skönt att ha det bestämt nu. =/ men fan vad cp att jag inte gick till skolan i början och att jag var sjuk så mycket :( hade varit så jävla skönt om jag hade hängt med på Kemin nu, eftersom jag egentligen tycker det är roligt .. esch. =/

men på rasten vid räknestugan pratade jag och Lotta om att hitta på lite stuffs på lovet typ.. :) vore hur mysigt som helst om hon och Nathalie kunde komma hem till mig och plugga lite, sedan äta gott och sånt .. <3

Jag ringde mamma efter räknestugan för att prata om skolan och lite sånt.. sedan när vi ska lägga på så får jag höra att Karin (min gudmor/mammas moster/mormors syster) ligger inne på sjukhus för Lunginflammation och har 39,5 graders feber.. hon väger ingenting och är så liten och svag.. Stackarn, det måste vara så jävla jobbigt för henne.. :( men jag förväntar mig det värsta :( vill inte se mamma och mormor och dem ledsen, och jag vill verkligen inte att Ruben ska behöva må sämre än vad han redan gör. :( usch vad det är hemskt med att folk blir gamla.. :(

Efter det tog jag lite tid för mig själv, satt och tänkte och skrev lite dikter.. sedan ringde jag till pappa och berätta, han var i Spanien, idag i Frankrike.. men ah.. kändes skönt att prata med både pappa och mamma.. saknar dem redan <3

Efter en och en halvtimme gick jag ut från rummet, ryckte upp mig, blev på bättre humör, spelade spel med Joel, Nathalie och Lotta :) jag och Joel vann, vi spelade pratmakarna.. :P fast Lotta och Nathalie ledde stort ett tag :P haha.. <3 sedan spelade vi typ Guitar Hero och ah, sedan gick jag och la mig typ..

Pratade med Ida och Björn en massa i söndags också :) gullisar. ah, får se hur det blir med Åre :P vore askul, men det känns verkligen som man tränger sig på, även fall ni säger nej <3 .. förresten, jag är kär i er också sötnosar!!!

Ska åka till Gimo om en kvart nu.. jag är aphungrig :D :P haha, hann inte äta frukost imorse..

Pussinuss <3<3 barack 48 <3<3

sandra, bosse, micke <3 miss yah



LILLEBROR
LILLEBROR
JAG SAKNAR DIG
JAG SAKNAR DIG




10-08-2008

var ute och gick en promenad med fine i 2 timmar :) vi gick typ 1 och en halv mil.. :) jättemysigt..
pratade en massa och sånt.. <3 kändes skönt.

Jag är så glad att det har löst sig.. verkligen, jag tror ingen av er anar vilken lättnad det var för mig också.. tack så mycket.. har haft grymt ont och varit grymt ledsen, tack tack tack <3 hoppas ni får en suuupääär resa till åre <3 ÄLSKAR ER!

ska nanna snart, bara kolla klart på en film med Wollie :)

Jag och Wollie åt rester från igår till middag, det vi åt hemma. Jättegott :) tack mamma ! <3


Puss och Kram <3

hoppas det löser sig mellan er också, även fall det ser mörkt ut :(

Forsmarksfest, Södertälje och åter Forsmark

I fredags var det skolan.. Sov inte så speciellt mycket eftersom jag och Wollie firade bakis som fyllde 20.. men det var han värd, och jag kom ju iväg iaf :) Jag var riktigt taggade till och med då och klarade hela dagen i skolan, vilket innebär att jag skötte mig galant en hel vecka :) inte ens en enda försening.. så jag är grymt nöjd. TACK TILL ALLA SOM HAR STÖTTAT MIG OCH BERÖMT MIG DEN HÄR VECKAN (K).. Men men. Har börjat med optik inom Fysiken nu.. :) så grymt kul..
I torsdags var jag, Ida och Lotta och handlade mat efter matkunskapen, Zara skjutsade in oss och vi hade så grymt roligt i bilen :) finns ingen bättre lärare.. så underbar! fan ta dom som inte inser hur bra hon är.. jag bara älskar henne!! Jonatan kom och hämtade oss lite senare och jag är grymt tacksam än en gång :) men men, detta var så sjukt skönt, att ha handlingen klar.. för då slapp vi åka med matbussen på fredagen och handla.. ist kunde vi göra oss i ordning och ta det lite lugnt :)
jag hade det så grymt roligt i Fredags :) festen i kåren var den absolut bästa hittills. har aldrig haft så roligt där och jag har aldrig dansat så mycket där heller :) lite tråkigt att Wollie gick tillbaka till baracken rätt tidigt =/ men annars så.. och sedan blev det tjaffs med david, men jag blir bara SÅ trött =/.

Alla var verkligen superfina :) Puss på Lotta, Nathalie och Ida som var jättevackra <3

Marielle och Jossan kom hit i torsdags kväll också :) faasen vad roligt det var att träffa dem. Helt underbart. har saknat Marielle som bara den :) jättemysigt.. tyvärr umgicks jag med dem alldeles för lite.. eller ah, jag hade velat umgås med dem mycket mer :) Kul om jossan flyttar hit, alltid roligt med nytt folk :)

Jag gick och la mig runt 2.. sov inne hos Fowz, kändes som att det behövdes.. <3

Men men.. på lördag morgon åkte jag och Wollie hem till mig.. när vi sitter på tåget på väg från uppsala till stockholm ringer Alex.. åh, vad skönt det var att prata med honom igen. så jävla söt :) "Terese, du må vara en jättebra kompis, men vi var inte gjorda för varandra" .. och jag blev typ superglad.. så jävla skönt att höra honom säga det :) får se om vi kan träffas någon gång :) vore astrevligt.. han är verkligen en underbar kille .. <3 men man kan inte tvinga sig till att tycka om någon på ett visst sätt.. skönt bara att han känner likadant

Jag och Wollie gick en sväng inne i stan och han köpte present till hans mamma :) Bra val :D haha.. <3 sedan kom pappa och hämtade oss och vi åkte hem till mig.. Där sov vi lite sedan kom Wickboms på middag och vi åt gott och pratade.. sedan gick jag och Wollie ner på stan, satte oss vi kanalen först och bara satt och tittade och pratade.. det kändes så bra :) jag visade honom Södertälje by night och jag hade supermysigt :) Wollie, du är bäst! :) sedan gick vi hem efter typ 3 timmar ute eller något, kröp ner i sängen och sov..

Idag vaknade jag av att Wollie sa, Gåå upp nu!!.. :P haha.. jag var så trött.. men men, jag gick upp, gjorde mig iordning fort, typ väntade på att pappa skulle fixa klart med hans bokning till flyget och så.. sedan körde jag upp till Märsta, hämtade Ida och Björn.. sedan bytte jag med pappa.. haha, han trodde vi hade sjukt bråttom för att GPS.en visa fel =/ så han körde för fort på motorvägen och för fort på vägarna mellan uppsala och forsmark.. :P Jag, Björn och Ida blev åksjuka :P men det var ingen som sa något, även fall pappa påpekade att vi skulle säga till. jag tyckte iofs det var lite skoj att åka med.. och vi kom fram snabbt :) Nu ska pappa snart gå på planet.. Först ska han till Madrid och hälsa på Charlie och Wera, nu ikväll.. sedan blir det jobb där imorgon och från det ska han åka till Frankrike och ha lite möten och sånt där :) min pappa är så duktig.. gör verkligen allt för sitt jobb och ställer upp för alla! Jag älskar honom så mycket.. Tack för att ni tog så väl hand om oss när vi kom hem. <3 Jag älskar er tusen gånger om. <3 puss på min familj..

Nu ska jag och mamma boka spa, typ påsklovsveckan blir det.. Då ska min lillebror till Funäsdalen, med Fredrik. och Fredrik ska med till alperna ist för mig :) :P skönt att det gick att ordna, fast grymt tråkigt att jag inte kunde följa med. hade så gärna velat umgås med Cecilia.. Men men =/=/

Det blev lite konflikter under fredagen, som inte alla är lösta ännu =/ men jag hoppas verkligen det ordnar upp sig.. och jag finns här för alla som bara vill prata, eller behöver någon som lyssnar.. vet hur jävla välbehövligt det kan vara ibland.. <3 och Martin <3 det är jättelugnt, jag tycker om dig killen.. <3

Jag ska plugga lite Biologi ikväll och halv 5 ska våran gård städa kåren.. det lär gå rätt fort när man är många som hjälps åt :) Sedan ska jag och Wollie äta middag någon gång och ah.. jag ska förhoppningsvis gå en promenad med fine.. <3 :) jag behöver plugga matte i veckan också.. för att ta ikapp lite.. <3 så det ska jag ordna.. sedan behöver jag ta tag i historiaprovet =/ . vet inte när jag ska göra det..

Wollie och Lotta måste vara de sötaste kill-/tjejkompis paret här alltså.. så mys att se dem tillsammans igen.. Tycker så mycket om er <3 .. 

Pappa var inne och titta på mitt rum innan han åkte, han hade ju ganska bråttom ändå.. :) han tyckte det var jättefint och jag blev HUR glad som helst :D:D:D

Ett tack till Ida för de fina och underbara sakerna hon sa om mig i fredags.. jag vet inte om jag någonsin har hört något liknande.. och jag blev så rörd.. tack tack tack! Du är bara så underbar..

Människorna här uppe går inte att jämföra med några andra. det är här man verkligen hittar vänner och lär känna personer, personer som man annars inte skulle fått någon som helst kontakt med. Min barack är underbar.. och jag vill bara slemma ner Lotta, Nathalie, Wollie, Ida (och Björn =)  *haha* ), Joel, Håkan, Martin, Calle, Möller, Fowz, Lövas och Sofia med massa pussar.. <3  Ni är underbara!! Och tillsammans har ni skapat en förändring hos mig som jag faktiskt är stolt över och som ah, ni har fått mig att inse vilken skit jag var när jag flytta hit.. men fortfarande har jag grymt många brister och man kan alltid förbättras.. <3 jag jobbar på det.. :P men tack för allt!

Micke, vi får se vart vi hamnar <3 det är lång tid kvar.. men du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. För mig är du bara en vän just nu, mer än en vän, en av mina bästa och jag älskar dig.. och jag vet att du känner likadant för mig. Tack för allt tillsammans med dig, vi två för alltid, spelar roll i vilken form :)

Sandra, gums, förlåt så hemskt mycket. jag skäms fan ordentligt.. =/ usch usch usch.. fattar inte ens att jag började tjaffsa emot och sån skit.. fan vad jag tar dig förgivet ibland, men jag älskar dig så obeskrivligt mycket. Trivs så jävla bra med dig och saknar dig fruktansvärt mycket här uppe.. vet inte vad jag skulle göra om jag förstörde det för mycket mellan oss.. du är bland de bästa jag har.. och ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta. förlåt för att jag inte funnits där tillräckligt mycket och åh. vill verkligen umgås med dig vecka 8. det känns alltid så jävla bra att träffa dig.. har fan inte lika roligt ihop med någon annan.. <3<3 always on my mind <3, always in my heart.

Känns segt att jag inte får träffa Bosse förrän jag vet inte när.. Hon åker till Thailand på onsdag.. :( jag saknar Bosse så stört jävla mycket <3 ska bli underbart att träffa dig när det väl blir av.. hoppas du får det superbra där borta tillsammans med Victor.. <3

saknaden efter er, sandra och sandra, den är stor :( </3 ni är den enda nackdelen med att bo här uppe :(

Micke åker till Italien på tisdag, tävling, Lycka till!!


Puss och Kram / En tes (Nicklas påhitt. long time ago :[ )


image10
Ida, Lotta och Terese :P jag ser lagom tjurig ut :P :) haha



skolan snart..

vaknade typ 20 i 7.. gick upp, åt frukost, duschade och nu har jag fixat mig lite..
kanske åker in till uppsala senare.. det beror lite på mitt schema..
usch vad jobbigt det var att prata igår :( :( hoppas allt ordnar sig! ..


skirver mer sen såklart..

Nu är micke i Italien <3

Jag drömde vidrigaste drömmen, om pappa.. :|
Alex var också med sen i slutet av den :(



pusspuss

sängdags :P


SAKNAR JOEL!!!
kom hit.. kommer ta fettlång tid innan jag får träffa dig igen juh :(







matkunskapen klar nu .. fettskönt..
skolan imorgon ;) :) wiee.

ska sova nu, är jääättetrött..



har varg, wollie och jonatan på rummet :) trevlans..




usch, vad hemskt <3 :|



pusspusss

långonsdag =/

usch, :P jag har haft lektioner hela dagen, dubbelpass i alla lektioner också..
Först hade vi en och en halvtimme Matte D, sedan en och en halvtimme Svenska B, sedan lunch, efter det lunch, sedan en och en halvtimme Historia A och sist en och en halvtimme Biologi B.. suck :P jag är trött som fan :(:P

hade psykologi för en halvtimme sen också, kom typ tillbaka nyss. 3 timmar =/ :P haha.. men det är roligt faktiskt.. bara att man är så jävla trött.. speciellt nu.. mitt schema är ju fucked på onsdagar sen jag bytte klass.. men men.. alltid händer det något jobbigt på onsdagar också.. inte min favoritdag direkt..

ska jobba med matkunskapen nu så att den är klar tills imorgon..

kanske åker in till uppsala om det går också.. får göra matten på lektionen imorgon, alla skulle få mer tid då.. :) skönt.. sedan fick jag typ bra kommentar på fysikprovet som jag gjorde hemma, inga fel iaf.. jo, småsmåsmåsaker.. :) juste shiit. jag har svenska redovisning tills imorgon.. vi jobbade ju rätt mycket på lektionen. men jag måste göra det sista bara..

varg kommer ju hit om en halvtimme och pluggar med mig så. :)

känns fettjobbigt att se dig såhär.. mår piss :(

pusspuss

tisdag

:) hittills bra dag ..
gick jättebra på svenska provet.. får väl nöja mig med ett vg, men skulle bli så glad om jag kunde få mvg.
saknar mamma och pappa nu.. längtar hem så mycket ibland.. <3 de är de bästa päronen man kan ha..
älskar er non stop <3 ni förtjänar verkligen ett tack för att jag fick flytta hit.. tänk att jag fortfarande har en chans i skolan, även fall det inte har gått så bra och även fall jag inte har gjort något vettigt av all tid. Ni är bäst! Och jag ska verkligen fixa skolan nu :) Ska fortsätta jobba lite på matkunskapsarbetet nu.. sedan ska jag nog ut och åka längdskidor.. har ju idrott nu egentligen, men jag fick åka skidor om jag ville.. så jag gör det när jag känner mig taggad inför det..

Ska åka hem på lördag .. :) Fettkul om Wollie följer med.. =))

Jag tror bara det där var en dålig ursäkt, tror knappast att det kan vara därför, eftersom jag faktiskt inte alls tog illa upp eller någonting.. tog det hur chill som helst.. var bara tacksam för att du ställde upp men förstod om du ville göra något annat hellre.. tycker det är fettsynd att det ska vara såhär, verkligen..

Har kemiläxa som jag ska göra senare ikväll och så ska jag läsa svenska boken och anteckna lite vid sidan av.




 

Jag vill verkligen inte verka dryg eller något. Men fan, jag har verkligen lagt ner hur mycket energi och tid på den här baracken, för att det ska fungera.. bara med disken och städningen och sånt.. Diskschemat som jag gjorde, alla gånger jag har diskat och plockat undan när det sett dåligt ut ute i köket och sånt.. alla gånger jag har försökt behandla alla rättvist och försökt få andra att förstå det också.. så ska jag hamna i den situationen själv, där jag inte ens vet vad felet är, när det inte känns läge att prata om det någon gång även fall jag skulle vilja, när jag vill be om ursäkt men inte vet vad jag ska be om ursäkt för.. Jag vill verkligen komma överens med alla :( har tagit ditt parti så jävla många gånger.. Jag har stått på din sida även fall min bästa vän representerade den andra.. Alltså. jag tycker jag ställer upp, jag finns här för dig, jag skulle göra vad som helst för dig, jag tycker verkligen om dig, men jag förstår inte vad jag har gjort för fel.. =/ och som alltid tycker jag att det är så mycket bättre att säga det istället för att prata om det med andra och gå runt och vara sur/ledsen/grinig/likgiltig/arg, jag vet inte vad. Det har jag till och med försvarat dig med i vissa situationer.. Aja, jag tror inte du förstår att jag faktiskt ser på dig som en vän och att det glädjer mig när du mår bra. Jag vill inte vara någonting negativt som bara kommer ivägen. Tvärtom.. Vet bara inte vad jag ska göra.. vill inte tränga mig på heller, även fall jag vet att det är det jag kommer göra tillslut om det inte går över. Jag har jättesvårt att säga nej till dig, för jag vill verkligen att du ska tycka om mig.. men det verkar inte som att du förstår hur mycket jag anstränger mig eller någonting.. allt känns bara så meningslöst och jag känner mig så jävla misslyckad :(
från hjärtat - det gör ont

Lärarna på min skola är helt underbara, tråkigt bara att Petter var grinig idag, men han såg typ jättetrött ut och allt =/

Det är så skööönt att ha ordning på rummet, bara det gör att jag kan plugga mycket mer och får energi till allt annat.. Allt går hand i hand, att det ska fungera hemma, känna mig nöjd med relationen till mamma och pappa, känna mig välkommen och allt sånt där, och min familjen är det bästa i mitt liv, finns ingenting att klaga på där, förutom att jag får träffa dem så sällan.. Sedan ska ordningen, miljön, sömnen, maten, rutinerna, vanorna, vänner, kärleken.. allt går hand i hand för att det sista ska fungera, och i mitt fall är det skolan som får ta mest skit.. Det är skolan som visar resultaten av hur jag mår.. Tack och lov fungerar det mesta nu och jag kan koncentrera mig på studierna! Vilket känns jättejättebra.. Att det känns jobbigt i baracken har jag inte råd att låta gå ut över skolan, även fall det tar energi. mycket tänkande går åt till det problemet, vilket är synd..

Frukost :D jag har börja äta frukost, och det gör inte ont i magen, det är hur skönt som helst, jag blir inte hungrig och jag somnar inte på lektionerna även fall jag har sovit dåligt på natten.. sedan blir hjärnan mer skärpt och ååh. Nej, jag är verkligen nöjd med mig själv just nu.. Känns så skönt..

Tack mamma och pappa <3 ni är bäst, tack för att ni stöttar mig.. och det ni läste i bloggen förut, det ska inte upprepas, okej? ..<3 ni är bästastebästastebästaste man kan ha!!

Och tack Wollie för att du stöttar och hjälper mig.. Så jävla duktig <3 Önskar verkligen att det fanns fler som du. Jättefina betyg :) värsta stolt över dig.. vore hur kul som helst om du följde med mig hem i helgen :)

Saknar Joel <3<3 hoppas att allt har gått bra för dig.. tycker synd om dig för att du hamna i ett sketet rum efter operationen, så att du inte fick tv och sånt, men det kanske löste sig.. Måste ringa och höra hur det är med dig <3<3

Saknar Sandra och Bosse, fan vad jag hade velat följa med till Egypten, men det var jättebra att jag inte boka den resan, hade ju inte fått ledigt ändå..

Kändes hur bra som helst idag i skolan, när Beppo säger att det är så roligt att se mig i skolan så mycket och att han och Christer Ström faktiskt pratade om det.. :) Allt stöd jag får från skolan, det är underbart! Världens bästa skola! Zara är så grymt bra.. så skönt att prata med henne! :D<3 Och Valter, våran busschaufför som påpekar att jag ser mycket piggare ut och jämt frågar hur det är :)

Saknar Micke <3 länge sen vi sågs. Världens bästa ex.. :) haha.. vi har haft det så bra tillsammans, det är så skönt att ha dig kvar, alltid du och jag. Du kommer alltid att vara en del av mitt hjärta gubben. Kommer alltid att finnas här för dig och jag kommer alltid att älska dig! Känns så bra att kunna prata med dig och umgås med dig, du förtjänar verkligen det bästa och jag hoppas att alla inser vilken bra kille du är.. Vill att du ska vara lycklig och önskar dig den bästa tjejen ever :)


Puss puss / Terese :)




Plugg, plugg, plugg

Idag lämnade jag in Fysikprovet och gjorde klart Fysikarbetet, Värmelära.. kändes fettskönt :)
Sedan har jag pluggat Svenska typ mesta delen av dagen. men det är så sjukt mycket och jag är så trött.. =/
Men men, jag ska plugga fram till 12 eller något.. sedan måste jag sova..

Känns så jävla segt.. orka vara så grinig :( vet inte ens varför.. men palla, usch..

Glitter och Glamour i helgen, jag kom just på att jag inte har några kläder =/=/
fitta.. måste kolla schemat och kolla ifall jag hinner åka in och köpa några.. =/=/ ska göra det nu..

sedan blir det ännu mer plugg..

Mamma ska boka körlektioner åt mig till sportlovet också :) niiice..
Jag vill så gärna att tiden ska gå fort!

Saknar alla där hemma..

kanske åker hem i helgen, får se..


Pusspuss <3

17 år, 6 månader, 4 dagar & 9 timmar

Känner mig inte speciellt gammal, men ändå har jag levt i snart 18 år .. =/
Jag har skittråkigt, vi har ingen antennkabel till tv:n heller, så man kan ju inte kolla på något program..
fan jag har typ varit på bra humör idag, hela helgen faktiskt, har varit fettmysigt och roligt..
Men nu bara vände det .. flera saker som påverkar.. men men.. skitsamma!


Halkkörning bokad i Eskilstuna torsdag 21/2 kl 13-15. :D wiee. Mamma och Pappa bokade åt mig idag, fettnice.
Jag vill fylla 18 så jag får ta mitt körkort och börja köra bil..  :)


Nästa helg är det Glitter och Glamour festen.. Tänkte vara spiknykter då.. Och typ vara med och ha roligt ändå.. Känns inte så värt att dricka någon alkohol om jag ska upp och plugga tidigt dagen efter.. Vilket så kommer bli..
Jag ska verkligen ta tag i det nu.. Har gjort mesta delen av Fysik provet, typ 3 frågor kvar, men de ska jag få hjälp med senare.. Sedan väntar jag på att Håkan ska fixa typ Svenskaprov-programmet, så jag kan träna :) Har troligen prov på tisdag, Håkan har iaf.. Men jag vet ju inte med tanke på att jag ska byta klass. hoppas klasserna har det samtidigt.. Ska bli asnice att gå upp imorgon och bara gå till ett annat klassrum, fast stämningen känns ju rutten. Tycker fettsynd om Nathalie alltså :( hoppas det ordnar sig, verkligen..


Igår bjöd Wollie (Eric :P) mig på mat, vi lagade hasselbackspotatis med sjömansbiff.. :) jättegott.. Tack så mycket söt <3. Sedan flyttade jag runt rummen hela dagen.. Tog sådan grymt långt tid.. verkligen.. men gud vad skönt det är att vara klar.. med bäddningen och alltihopa.. I förrgår tvättade jag också lite.. men jag har mer kvar.. det får jag ta typ i veckan..

Nästa helg stannar jag troligtvis kvar här i Forsmark.. =/ För det första är det ju festen, så då stannar jag till lördag iaf.. men sedan står det mellan om jag ska åka hem på lördagen och vara med familjen ett tag för att sedan åka tillbaka med pappa tidigt på söndagen =/ hm.. känns lite halvvärt.. men jag vet inte, behöver inte bestämma mig än heller..

Jag tror jag ska sätta mig och skriva Matkunskapen nu.. :) det är ju typ bara roligt ändå så :)



Puss och Kram :)


Flytt :)

NU har jag äntligen flyttat tillbaka till mitt rum :) Heelt underbart! Blev så mycket bättre nu också.. Trivs redan. :)

Jag är trött på dig, på grymt många sätt.. Jag släpper taget nu, okej? Kommer alltid att älska dig, men jag pallar inte med det här med. Jag mår dåligt :(

Byter klass på måndag :)


Nu ska jag och Håkan plugga Fysik och Svenska :)
+ för dig Terese :) har städat och fixat rummet, tagit tag i problemet med klassen och ska plugga nu :)

Jag och mamma kanske ska åka på Spa en hel helg sen :D Wiiee, jag längtar..


Wollie (K)


Pusspuss