äntligen uppdatering - fredag

men den blir kort.. :P

imorgon är det dags för teorikurs, från 9 till 16 och på söndag ska jag shoppa med min lillebror.

vi börjar från början:

onsdag: åkte hem, lov, plugga med micke.
torsdag: vårdcentralen, stan med mamma, nykvarn med micke, o'learys med sandra o wollie (FHC-FBK, torsk 5-4), vi sov hos sandra.
fredag: ikea med mamma o wollie, wollie åkte till alperna, middag hos lisbeth och kjell, träffa josefin (nionde månaden), micke kom dit.
lördag: stan med micke, spela buzz, åka till farmor, träffa släkten, åka till micke (hockey, fbk-fhc, 3-1; SEMI :D), åka till en fest i huddinge med andrea.
söndag: micke, bosse, käka sushi, middag hemma med micke och fam, micke åkte hem
måndag: micke åkte till frankrike, hockey (fbk-lhc, torsk 3-7)
tisdag: körlektion 2x40min, påskmiddag hos marianne med patrik, sandra och stefan, sedan hem till patrik.
onsdag: käka med sandra, patrik och hans kompis micke, sedan åka till tälje, träffa marre, berto och max, film, (lhc-fbk, torsk 5-1), efter det träffa joel, åka till andrea, sova där.
torsdag: andrea, åkte till sickla med andrea o montse, shoppa, hem, äta, fixa naglar, donken vid 01, spela monopol.
fredag (idag): sovmorgon, åka hem, till annette o thomas med fam, hockey (fbk-lhc 4-1), hem.


så, lagom kort iaf. =/ fått med det mesta, måndag är däremot lite vag i minnet, miss typ inte någonting, men det kommer väl..

aja, nu ska jag sova, så jag orkar upp imorgon :(


usch, känner mig så jävla dum, men vad gör man.. :(  förlåt..



micke var grym på träningen idag, 9:a i sin grupp som bäst, fettbra! =/
men han fick punktering i början av tidskörningen och kom 73:a totalt.. :( det blir kämpigt.. :( stackarn!


blir inte klippan nästa helg, teorikurs på lördag då också.



pusspuss <3


förbannad, besviken och jävligt trött på allt

jag skiter i lov just nu.. känns ändå så jäävla ovärt. allt gör det. Fan heller så att jag orkar vara kvar här iaf.. men åh.
Så jävla trött på att bli tagen i andra hand varenda jävla gång :( trött på all jävla skit.
saknar sandra och micke :(
bosse hör ju inte ens av sig längre :(


FUCK ALLA!

åter i forsmark, snart lov, skönt :|

kom nyss upp till forsmark, åkte med nathalie, hennes mamma, lotta och joel.. skönt att få skjuts.

helgen har gått åt till att först vara med micke fredag - lördag, sedan åka till Nathalie, plugga lite Historia A .. göra sig i ordning för Marielles fest, åka dit, festa, åka till Nathalie, sova. sedan ligga och sega framför tv:n dagen efter .. typ äta, åka upp till forsmark. Så jag har inte hunnit med så mycket.

Träffade Alex också, cokroligt, iofs var det typ 2 minuter, men ändå :P :)

aja, nu är jag så jävla grinig och stressad inför provet imorgon. :( mår fettpissigt, är skitsur och allt möjligt. usch.

ska bli skönt med lov, åker hem på onsdag :) ååh, så underbart..

micke åker till frankrike på söndag/måndag :( kommer sakna honom. :(


Aja, pusshej

boring

hej där. har varit dålig på att blogga..
och jag ska försöka göra det koncist nu också.
igår pluggade jag svenska hela kvällen tillsammans med joel (ett tag).. sedan fick jag plugga på egen hand.
Joel lyckades, bra som han är, elda upp ett hål i min rullgardin =/..
Hade inte jag upptäckt det hade iaf mitt rum stått i brand och troligen Nathalies och Sofias också.
Skönt att jag hann blåsa ut det innan det hann sprida sig, men ett hål är det allt och man ser hur lågorna har flammat uppåt ..
Jaja, jag var även vid Vårdcentralen eftersom jag har fått urinvägsinfektion, vilket läkaren påstod att jag inte hade.
Det måste ha blivit något fel, för hur skulle det annars komma sig att jag blöder och att jag har så ont =/
lite skrämmande.. men jag börjar på min sparade antibiotika ändå och tar en kur och hoppas att det går över.
Jag ska fortsätta plugga svenska, eftersom jag inte var i skolan idag pga urinvägsinfektion.
Så provet får jag förhoppningsvis göra redan imorgon eller på torsdag. vill ha det överstökat.
Det var väl inget mer än så.
Livet är bra, längtar varken hem, till sommarlov, eller efter något speciellt. rätt okej läge faktiskt.
Saknar folket där hemma såklart.

Men kram och puss och ha det guld.
Nu blir det plugg. <3

h e lg ä lg

helgen har väl varit sådär. =/
I fredags åkte vi hem med Per. Jag, Lotta, Niklas och Nathalie (& Tuffe)..
började redan där med att jag blev irriterad.. =/ alltid samma sak om vart jag ska sitta i bilen .. jag ska alltid sitta i mitten, för det är sämsta platsen. =/ Och den här gången var det sagt att Jag, Niklas och Lotta skulle sitta bak och kolla på Yrrol medan Nathalie skulle sitta fram med Tuffe framför sig. Men konstigt nog var det jag som hamnade längst fram med Tuffe i knät. Tyvärr fungerade inte filmen för dem.. men jag led ju inte.. skönt det iaf. Ursäkta att jag blev grinig, men ni fattar nog varför.. visst det är en pettitess.. men aja.. glöm det bara..

aja, Per släppte av mig vid Donken vid Hallunda, där micke kom och hämtade mig .. Vi åkte hem till Micke, tittade på "så ska det låta" och sedan på "Robins", lite kul när Peter Settman sa roat med engelskt uttal ist för roat (underhållit) på svenska :P.. Björn Gustavsson var med i Robins också, men han var rätt tråkig där.. det är sånt man märker, typ felix herngren, hur toppen är inte den snubben, superskön och rolig hela tiden.. <3 Björn var ju bara torr och alldaglig jämfört med honom.. =/ men men.. jag tror inte att Björn kommer vara populär särskilt länge. Han är på sin topp nu, och han tar inte ens vara på det, stackarn..

Aja.. sedan gick vi typ och la oss.. men sen upp igen för att micke skulle spela xbox och sen lägga sig igen.. humöret var inte på topp.. =/ och detta trista humör och dåliga stämning har följt efter oss hela helgen. :( men men.. vi sov iaf, och på lördagen hade jag önskat att jag fick sova riktigt länge.. men då skulle vi upp och iväg till Mickes och Sandras farmor.. så vi gjorde oss iordning. Anders hade åkt i förväg och Kicki skulle åka senare.. Så jag, Micke och Sandra åkte till Hallunda för att hämta Fia.. sedan åkte vi mot Björkvik, men stannade på typ 3 ställen för att köpa blommor.. Mötte upp Rolle och Nicole också.. Men när vi väl kom fram firade vi Marianne som fyllde 70 år. Jag, Micke och Sandra hjälpte till på några hörn. Jag stod t.ex. och skalade typ 100 räkor bara för att hon skulle kunna spara dem en liten stund till :P men ah. Det var trevligt <3 Grattis :)

Sedan åkte vi hemmåt.. Micke släppte av Fia hemma hos henne, sedan skjutsade han mig och Sandra till Tumba.. där mötte vi Henke, Dennis och Zeta.. så vi gjorde sällis med dem till Älvsjö, där fick vi vänta i 20 minuter på tåget till Farsta.. och där fick vi vänta på bussen till Sköndal. Hemma hos Sandra myste vi lite till How to Lose a Guy in 10 Days.. Efter det åkte jag tillbaka till Tumba där Micke plockade upp mig och vi åkte hem till honom igen. Sov på en gång.. stämningen var inte på topp då heller :(

På morgonen var det bättre, vaknade vid 8, hade tänkt åka med Lotta och dem upp till Forsmark, men jag ångrade mig och stannade kvar hos Micke lite längre, för att sedan få skjuts hem och hinna med att träffa mamma, pappa och Niklas..

Jag har ju inte varit hemma en sekund den här veckan.. så känns ju inte helt fel att ta lite tid till familjen :( även fall det typ inte blir så mycket. men pappa ska iaf köra mig till uppsala sen, så jag får åka kommunalt sista biten, vilekt jag inte vill :( men men..

Den här helgen var inte speciellt lyckad :( vill mest spola tillbaka tiden och stanna kvar uppe i Forsmark.. det var mysigt hemma hos Sandra iaf, och det var roligt att fira Marianne.. förlåt Micke <3

Pussspussss <3


[skolan]

segt.. men jag har bara haft en lektion än så länge.. och det var fysiken, där vi ändå fick sluta 10 minuter tidigare typ :) diggar fysiklektionerna asmycket nu.. inte bara för att vi slutar tidigt ofta utan för att det är rätt simpel del vi håller på med nu inom fysiken..

har svenska om cirka 10 minuter.. zara ska typ gå igenom några instuderingsfrågor, vilket kan behövas.. de är helt sick.. 29 frågor. :S och de är stora och djupgående frågor.. hmf.. men men.

sedan har jag fått typ 3 engelska uppgifter + att jag ska göra ett prov i det.. =/ segt. det är typ stora uppsatser.. men jag ska ta hem dem i helgen om jag hinner plugga mera svenska nu torsdag, fredag..

ska försöka vara med micke i helgen. ska med och gratta hans farmor på lördag :) då får jag träffa sandra också <3 wiie. saknar henne så. =/

pluggade lite svenska med håkan igår också. faan, vad tid det tar. =/

men men.. nu ska jag chilla lite med Lotta, Ida, Per och Niklas .. :) grabbarna är här på besök :) haha. trevligt.

pusspuss, hejs

Lotta 18 år!

Idag är det Lottas födelsedag, för idag är det Lottas födelsedag, Hurra, Hurra, Hurra!

Grattade henne igår efter 12.. :) Började med att Nathalie gav Lotta en bok som hon hade gjort, med bilder på dem genom åren. En saga om deras tid tillsammans, så jävla gullig var den. :) Redan vid klockan 11 satte jag och Joel igång med att blåsa upp 50 balonger som vi fyllde Lottas rum med medan hon var iväg. Joel gjorde ett spår av balonger till hennes rum. :) Vi la balonger i princip överallt, haha, och Lotta blev överraskad :D <3 Hon gick in i rummet strax efter 12-slaget. :)

Efter det hade vi paketöppning.. Det värmde att se henne så glad :) Grattis mitt hjärtegull <3 Hon fick en massa fina saker. <3 Hoppas du får en jättebra dag gumms :)

Kändes skönt att umgås lite med Joel och sedan krama om Nathalie, för att inte tala om hur bra det känns att det ordnade sig med Lotta. <3 Jag älskar er!!

Vid 2 blir det Historia.. har inte haft några fler lektioner idag, men men..

Micke i helgen? Annars blir det till att stanna kvar här.. Bosse hinner inte träffa mig.. =/ Skulle fan inte sitta fel att umgås lite med Sandra <3 saknar henne.. <3

Tack för att du ställer upp Wollie, men mm.. du vet vad jag har sagt.. <3 tycker om dig massamassa!!

Pusspuss <3

Mamma, Pappa och Niklas .. = BÄST!
men Niklas får fasen ta att sluta skicka äckliga sms :P haha..





Björn Gustavsson, :) <3 så bäst!

Du är en blick, och den är mörk och den är varm,
och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, va i tid och aldrig sen,
och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg.
Denna sången är till dig...Carina Berg!

Carina, jag tror vi två passar bra ihop.
Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi.
Du är brödet man vill lägga korven i.

Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy.
Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två.
Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Du är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet,
du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig.
Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare.
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare.
Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn.
Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!

måndag @ forsmark


Längtar fortfarande hem, men inte lika mycket.

Livet ljusnade i skolan, tack vare 2 provresultat.
VG på matteprovet, matte D. 22/26 poäng och jag är nöjd, kan inte ställa högre krav på mig själv..
2 slarvfel som jag kunde gjort rätt eftersom allting stämde förutom svaret. där jag hade missuppfattat vad som söktes. Skulle hitta två vinklar i intervallet 0°<v<180°. visst fann jag dem :) men aja.. jag skrev dem som ett intervall ist. skitsamma..
MVG på svenska B provet. 137,5 poäng av 140. nästbäst av alla som gjorde provet :) vilket känns hur bra som helst. Men imorgon tror jag vi får tid att titta igenom provet. Kanske kan hitta en poäng till eftersom jag och Zara (svenskaläraren) var väldigt förvirrade över ett försvunnet poäng.
Psykologiprovet vet jag inte hur det gick än, kanske får tillbaka dem på onsdag, men jag vet inte.. tror inte det gick fullt lika bra.. men aja. ett G kan jag iaf plocka hem :)

Fick en kram av Bpo. :) jag känner mig faktiskt jätteduktig som har lyckats bättre mig.

Ikväll blir det räknestuga sedan plugga inför svenska provet.. Är väl inte jättesugen på att plugga men men..

ska väl sätta mig och plugga lite nu också..


pusspuss <3





I fredags chillade jag med Micke..
I lördags var jag på innebandy match, mickes lag förlora =/ :( men micke spelade fettbra.. sedan åkte vi hem till mig.. tog det lugnt, lagade middag tillsammans.. sedan åkte vi på bio med fredrik och niklas och såg Morgan Pålsson. den var rolig till och från..
I söndags gick vi upp halv 8, bäddade ner oss i saccosäckarna framför tv:n med massa täcken, kuddar och filtar.. Vi tittade på Vasaloppet :P :) sedan sökte jag lite sommarjobb.. efter det åkte jag, mamma och micke iväg till skärholmen centrum och fikade samt bytte mina byxor.. Jag fick en tröja och en väska :) <3 tack mor <3



no one

Klockan är 01:48 och jag är mycket väl medveten om att skoldagen imorgon kommer bli tuff. :( Men jag kan verkligen inte sova. Jag vill bara åka hem igen, krypa ner mellan mamma och pappa i deras säng och bara ligga där, nära, nära och njuta av deras närhet. Fan vad jag längtar hem. Jag är trött på det här, jag är så less på Forsmark. Less på allt jävla tjaffs, less på all jävla disk som står i köket, less på att det inte går att hålla ordning här hur mycket energi man än lägger ner. Ringde och väckte Micke nyss.. förlåt.. men jag vet inte vad jag ska göra. Känner mig så hjälplös. Känner mig helt värdelös, kan inte göra någonting rätt. Verkligen ingenting. Jag måste vara världens sämsta människa.

Jag kan inte se till att jag och Lotta är vänner i en hel vecka, det är helt omöjligt. Alltid gör jag någonting som hon dampar ur på, alltid något fel. Jag förstår inte. Jag försöker verkligen få henne att tycka om mig, förstår knappt längre varför jag anstränger mig så mycket. Hon hatar mig ändå till och från. Fattar hon inte hur mycket hon sårar mig? Jag begriper inte hur du kan säga så. Fattar verkligen inte.

Joel, min älskade vän. Nu känns allt förbi. Men jag får ta det och hoppas att du får ett bra fortsatt liv. Jag älskar dig och saknar dig så grymt. Du finns i mina tankar hela tiden. Och minnena av dig kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Hur kan man vara så dålig på alla sätt och vis? Hur kan man.. Jag orkar snart inte mer. Skitsamma om alla läser det här, om mamma och pappa läser det här. Men åh, jag hatar verkligen mig själv. Allt jag rör vid förstörs, vad är det för förbannelse? Jag känner mig så jävla tom. Kunde inte sova hos Wollie inatt, ville inte, ville vara ifred. La mig i min säng och tårarna bara sprutade.. Jag är så jävla trött på den här bergochdalbanan som jag lever i. Ena sekunden är allt på topp och andra är allt åt helvete. Jag orkar fan inte med det, jag gör verkligen inte det. Jag är så trött på skiten, så jävla less.

Finner inget att skriva..


Rädslan greppar tag om min arm
Nallen från dig håller jag varm

Hjärtat bankar hårt mot mitt bröst
Ett kvävt rop, en önskan om tröst

Salta tårar torkar mot min kind
I mörkret av vinterns kalla vind




/terese

det känns bättre nu. ska sova.


p.s. helt sjukt att pärlor åt svin kommer varje gång i mickes bil d.s.


-

utan ord, utan löften.

förlåt micke, förlåt lotta, förlåt joel, förlåt wollie.

och förlåt mig alla andra också.

snälla, kan alla bara låta bli att fråga om det är något.
jag orkar inte just nu.

jag har haft en toppen helg tillsammans med micke och min familj.


jag ska ut och prata med fine nu..
och imorgon blir det skola..





jag vill mer än någonsin nu!