shuu

konstig dag må jag säga =/
men men.. erhm, hade fysik och idrott idag.. intressant på fysiken faktiskt :) och sedan åkte jag längdskidor på idrotten :P haha, mindre värt.. Bakåtglid och inget spår .. ;P sedan var det typ ingen snö på vissa ställen så där fick jag "gå" med skidorna :P:P jaja.. åkte 2 och en halv kilometer.. räcker gått och väl för mig, det var grymt jobbigt när det inte var något glid eller nåt :P haha..
sedan chillade jag lite i baracken och gjorde sallad.. efter det var det psykologi i 3 timmar, fram till klockan 9.. under den tiden ringer mamma och berättar att hon har läst min blogg.. och hon var inte speciellt glad över det.. därför jag valde att ändra det sista inlägget.. det var iofs väldigt överdrivet.. men ändå. det känns på ett sätt bra att hon hittade dit.. vill inte hålla någonting hemligt för dem.. men jag vågar ju inte säga allting heller.. Visst.. kändes jättejobbigt när mamma sa att jag gör vad jag vill med mitt liv och att jag snart är myndig.. det är typ vad jag brukar säga.. men det känns hemskt när hon säger det.. tycker faktiskt om att jag har just mina föräldrar.. som bryr sig till 100 % och gör precis allt för min skull.. jag är fan så jävla bortskämd med dem.. med mitt liv överhuvudtaget.. det blir skärpning på riktigt nu hädanefter! jag ska fan göra dem stolta.. tack mamma för att du tog det så bra ändå.. Jag älskar er mest av allt och Niklas så klart! men att du kan säga att jag är bäst och att ni älskar mig över allt annat efter en sån sak.. jag är så grymt tacksam.. förlåt för att jag förstör mina chanser.. bättring från och med nu, ordentlig. Skola varje dag nu.. Mitt nya löfte, lite sent. men det ska fan bli ett löfte på riktigt..
Usch, fortfarande förkyld, men det är mycket bättre nu.. Mådde skit på fysiken, fick springa till toaletten för att jag trodde att jag skulle spy.. men jag hade tagit alvedon och sånt på tom mage.. kanske därför.. sedan har jag typ suttit och skakat nu ikväll =/ vet inte varför.. men men..
Shit vad jag gillar mina lärare.. börjar verkligen uppskatta varenda en.. känns hur bra som helst.. Liksom Bpo :) hur skön som helst.. och Wearnulf, känner typ att jag kan prata lite med honom nu iaf.. och det känns verkligen som att han bryr sig om mig nu.. :) och Per, rektorn, som har ställt upp hur mycket som helst för mig.. och för att inte tala om Zara, väärldens bästa lärare, hon ska få en ros på alla hjärtans dag :).. Olle, hur rolig och bra som helst! :) Petter, värsta snäll och allt .. att jag inte har fattat hur bra han egentligen är, insett nu att han är väldigt förstående. Madis :) värsta söt :D haha. jag är jättenöjd med den här skolan faktiskt! :)
ah, jag måste typ duscha nu. har inte hunnit med det efter skidåkningen.. allt blev så knas för att psykologin var då och jag inte visste om det.. fick ju äta middag vid typ halv 11 =/ .. jaja..
har beställt rosor till alla hjärtans dag också :)
På fredag blir det möte med mamma och rektorn, mamma på telefon.. usch, jag vill inte vara med :( :( känns jättejobbigt.. hatar att prata om vilket problembarn jag är.. jag är verkligen säämst i världens känns det som.. USCH!

pratar hur mycket som helst med Wollie :) haha.. typ igår berättade han om när han och Fowz var i Lund och virra runt och sedan när Philip försvann i Barcelona .. gillar dig hörru :)



Älskar mamma och pappa.. förlåt för allt! :(

pusspuss

...

Gjorde slut med Alex för någon timme sedan också.. på telefon :( Hm.. fettjobbigt, men ah, bäst så..

Imorgon blir det skolan, och sedan plugga.. jag måååååste ta tag i allt nu!! fan, massa tomprat.. gör ju aldrig någonting åt skiten :(

puss hej leverpastej

kvääll ;)

nu blir det krök :) Lotta och Nathalie, tjoho :)
love you babes.

råttan <3

image7

Östhammar ;)

haha. noog!
Ja, såhär: Jag, Nathalie, Sofia och Ida skulle åka och panta burkar i Östhammar vid halv 4.. :P Vi lånade Jonatans bil, vilket började grymt bra =/ Sofia satte igång alarmet.. :P men aja, vi packade bilen med tomburkarna och skit.. och sedan åkte vi till Bostadskontoret och Sofia betala för sitt nya lås.. Sedan åkte vi mot Östhammar :) Vi lyssnade på Jonatans annorlunda musik, en skiva som han hade :P sedan sket vi i den och bytte till radion men fick dock inte in några kanaler.. så vi lyssnade genom mobilerna istället. :P Alla 4 satt och sjöng och tjoa :) nice haha..

Vi kom till Östhammar och vi åkte dirr till solariet och släppte av Nathalie och Ida.. :P Efter att jag och Sofia åkt en bit kom de på att de inte hade några kontanter, så vi fick vända och lösa det.. :) Sedan åkte jag och Sofia och pantade alla burkar, det tog typ en halvtimme, usch!! Och dessutom gick det inte att panta glasflaskorna .. såå vi fick slänga dem på returstationen =/ kuul, det var inte några! .. men men, sedan handlade jag och Sofia mat och efter det åkte vi tillbaka till solariet.. Då lyckades vi köra förbi Nathalie och Ida så vi fick vända. Sofia tyckte INTE det var roligt att köra hans bil.. verkligen inte! :P haha.. men men.. vi plockade upp dem.. åkte och tog ut pengar, åkte och handlade 2 kilo godis för pantpengarna.. efter det åkte vi och hämta pizzor, sedan skulle vi åka därifrån, mot bensinmacken... vilket resulterade i att vi åkte och virra runt i Östhammar i en kvart minst. Vi hade ingen aning om vart vi var någonstans.. Vi bara åkte och åkte.. :P sedan tog gatulyktorna slut och det dök upp en 70 skylt.. detta verkade fan inte rätt :P så vi vände och åkte åt ett annat håll.. Jag tror vi hann se heela Östhammar på våran tur, tillsammans såg vi kuken (vattentornet) och åkte mot den :P haha.. roligt faktiskt..

Vi kom till bensinmacken, PROBLEM, tjejer som ska tanka.. Sofia kör först och främst så att tanklocket hamnar på fel sida.. hon vänder.. vi går ur bilen. jag förstår inte hur jag ska stoppa in hundralappen i automaten :$.. Ida gör det åt mig.. :P Sedan upptäcker jag att det står en kille mitt framför mig som typ väntar på sin tur, och jag skäms nåt så grymt för att jag inte förstod mig på konstruktionen. :P därefter ska vi tanka.. Displayen visar "Tanka" .. vi hade väldigt svårt att få bort tanklocket.. men lyckas.. och Sofia kör in pumpen där.. Men hon var lite hastig med det, så den satt aldrig i medan vi betala.. och killen hjälper oss att välja rätt bensin, Sofia tvekade nämligen på om vi skulle tanka Bensin (95) , eller Etanol.. men ah.. Vi skriker "GRÖN, bensin!" ... och tillslut blir det så.. alla trycker typ på knappen.. sedan talar killen om för oss att vi måste sätta tillbaka pumpen och trycka på knappen.. sagt och gjort och sedan tankades det.. NÖJDA BRUDAR.. därefter blir Sofia kissnödig och sätter sig ner och kissar :P (Då hade killen redan tankat klart och åkt därifrån).. Hm.. Nu var vi verkligen påväg hem :) Då inser vi att helljuset är en spak Sofia måste sitta och hålla in för att det ska lysa :P Precis då ringer Jonatan och frågar om vi har hittat helljuset.. Han försökte förklara hur vi skulle göra.. Men det var alltså knepigt och vi sket i det. Sofia fick hålla in spaken hela vägen :) Jag satt och spola vindrutan medan hon körde, hon körde nämligen efter en saltbil =/=/ hahah.. såe.. Ett rådjur sprang över vägen, chill, vi var inte nära, men Sofia skrek till.. jaja, hon tog oss hem säkert iaf :) Tack för lånet av bilen Jonatan och tack för den roliga åkturen flickor :)

Haha, Sofia var inte liiiite vimsig.. Erhm.. först typ har vi varit och tagit ut pengar.. Så vet vi inte vart vi ska handla godis, så då åker vi till Ica för att det var närmast.. Där typ får Sofia panik när vi håller på att svänga in på parkeringen, just för att vi fortfarande inte har bestämt vart vi ska, om vi ska till konsum eller vart vi ska :P Då säger Sofia att vi ska till bankomaten .. "Men vi var ju nyss där" säger jag.. Och Sofia börjar tjata på att någon sa att vi skulle till en bankomat.. alla bara tittar på varandra.. "Men Sofia, vi var ju nyss vid bankomaten" .. "Jaa.. men.. det var någon som sa det, någon skulle ta ut pengar" .. Jag: "Men jag tog ju ut pengar samtidigt som dig!" Sofia: "aah, juste"..
Sedan går vi in, handlar godis, och efter det så slår vi in godispåsarna i presentpappret som vi hittade där.. och lindar maaassa snöre runt. :) niice. Sedan säger jag till Sofia för båda har lagt ifrån sig sina plånböcker på bänken .. "Det är ite läskigt att vi bara låter dom ligga där".. Och sedan är vi klara efter någon minut till.. hon tar ett paket och plånboken i handen.. sedan skriker hon ut "Vart är min plånbok?" .. Jag: "Men du har den ju i handen" .. "oj".. =/ sedan var hon så skön så hon satt där med spaken och helljuset på.. haha.. snacka hon blev van, bländade en bil i typ 2 minuter utan att fatta :) .. sötnos..

Jaja.. gott med pizza och godis iaf :)

Jag ska plugga lite Engelska nu bre =/=/ prov imorgon..


Puss och kram<3

P:48:3

I helgen blir det till att flytta tillbaka till det här rummet.. ställa in sängen, min bokhylla som det fortfarande ligger massa spegelskärvor på, inte alls lika prydligt som när jag la ut dem, men de ligger kvar. Sedan typ göra iordning lite.. saknar att ha ett lite mer "flickigt" rum.. Känns fettsegt att inte kunna dra på film på datorn och sedan ligga i sängen och kolla.. =/ och dessutom har jag inte sovit i mitt och Joels sovrum sedan.. jag vet inte när! Inatt fick jag sova på Nallies rum.. Men alltså, jag tycker det är fettläskigt att sova inne i 2:an (Joels rum, numer vårat sovrum) .. han sover ju inte där heller, och jag anser att det spökar där inne så jag går helst inte och lägger mig där själv igen. Jag går knappt in i rummet längre.. =/ Känns helt meningslöst.. usch.. That's it . Så mm. Lotta skulle hjälpa mig i helgen med att flytta tillbaka :) det ska bli såå skönt :) längtar verkligen till att få ett eget rum igen.. Visst det är supernice att dela rum och skit.. men jag kan verkligen inte sova där inne..
(paus)
Och där gick det åt helvete som vanligt.
(överväger)
FUCKFUCKFUCK.. du anar inte hur ont det gör.. du vet ju precis hur allt fungerar också.. ÅHHH, faan..
Kom igen.. nej, jag pallar inte. jag skiter verkligen fullständigt i det nu, vad du gör och hur ledsen du blir över mina val. Jag behöver komma ur den här jävla skiten och så ska det bli.. vare sig du hjälper mig eller inte. Och tydligen är du viktigare i dina ögon än mitt välmående. Förlåt, vet att du kommer få mig att ångra det här när du läser det.. Men faan! Jag mår såå jävla dåligt över att jag ska gå runt och tänka på dig hela jäävla tiden.. Tänker du på mig på det sättet överhuvudtaget.. Skulle fan inte tro det..
(paus)
Du kommer in och anklagar mig för precis samma sak som jag anklagar dig för här i texten, eller ah, i princip.. Att jag tycker att du bara tänker på dig själv och du tycker raka motsatsen om mig.. Kul att vi är överens.. :S fan, palla grina över petitesser.. Jag fattar inte? du vet precis hur läget har varit i typ någon månad nu? ändå kan du bli sur över en sådan skitsak? Tänk till lite vafan och behärska ditt jävla humör. Låt inte din skit gå ut över mig. Fan, jag är trött på dina fucking jävla spydiga kommentarer, de tar verkligen aldrig slut.. Och du tänker verkligen inte efter. När jag säger att jag inte vill höra någon kommentar om killar överhuvudtaget, nej då fan, då ska du slänga ur dig fler? Vad handlar det om? Äger du mig? Har du rätt att kränka mig så jävla mycket.. Fan, fatta att jag säger att du ska sluta säga sånt, att det räcker, att jag har fått tillräckligt.. Kan du inte ta till dig någonting förutom Kärlek och Nöje? Vart fan går gränsen. Ah, jag är ledsen. men jag är såå jävla trött på den här skiten, så du anar inte..
(hämtar andan)

- Jag har insett att man inte kan gå runt och vara sur på personer.. Men ledsen och sårad blir man, och det är precis så du får mig att känna. Livet är för kort för det också.. Och jag måste verkligen ta det till mig och börja leva upp till det.

Jag son privat! No Offence


(tystnad)


Dagen:

Skolan.. 1 lektion, Historia.. Intressant faktiskt.. :) Läste om Upplysningen och sånt..
Sedan var det bara chill med lunch och sedan dra hem.. =P .. Nu väntar jag mest på att klockan ska bli 4 så Jag, Nathalie, Sofia och Ida kan åka in till Östhammar med Jonatans bil och typ banta barackburkar :P sedan sola och typ fixa lite annat.. Jag måste handla och köpa en ny väska.. =/

Gårdagen:

Var med Alex, som följde med och firade morfar :) Grattis i efterskott <3 .. sedan övningskörde jag upp till Forsmark med Pappa, Nathalie och Lotta..  stämning.nu :)

Pappa - Bor det någon i Herrgården?
Nathalie - Aah!                                         
Lotta - NEEIIJH??                                   

Terese - Jag tycker inte att det är så långt att åka längre

Lotta - Värsta mördarsträckan                                             

Nathalie - Myyyrstack                                                             
Alla - ?????                                                                             


Haha.. Nathalie var skön.. Hon tänkte tydligen på "mördarmyror" när hon hörde "mördarsträckan", men egentligen tänkte hon på "mördarsniglar".. Men ah, det blev iaf "myrstack".. :S erhm.. mördar(=myr?)sträcka(=stack?)
När vi kom fram svimmade typ Lotta i baracken och ah, jag blev grymt orolig.. Men hon mår bättre idag, ont i huvudet och ont i magen typ.. Hon klagade på att hon mådde illa innan hon svimma.. =/ usch, vad fort det går..
Stackars hjärtat. Fittit av dig att skrämmas :P Men sen satt jag, Håkan, Lotta och Nathalie och kolla på porr =P (gör Lottas mammas "sättahändernaförmunneniettojdåsammanhang") :$ Det kanske jag inte ska skriva här ;)

Sedan ställde jag mig och diskade upp all disk i köket efter att ha plockat iordning allt annat där ute.. Och helt ärligt, jag gjorde det inte för att jag kände mig tvungen, för att folk ska tacka mig eller någonting annat. Det bara kommer och det känns så grymt bra när jag får ta ut min ilska och skit på disken eller göra av med allt adrenalin genom att springa runt och plocka iordning i vardagsrummet och köket. Hm. känns skönt att diskschemat funkar på vardagarna iaf.. Mitt livs nöjd :)



pratar med Simon på msn nu :) Det var läängesen.. Längtar tillbaka :P :) Men men..
Nu ska jag väl typ gå och plugga lite Fysik eller nåt annat skoj :P haha.. saajjjk.'




FORSMARK I HELGEN :O typ första gången för mig.. om man bortser från första helgen.. :P
Har aldrig varit kvar här en hel helg :P spännande :) hahaha..  Längtar till senare idag =) kul att åka till östhammar :P jag är knäpp, men man blir väldigt lättroad här uppe .. Gulligt av Jonatan att låna ut bilen iaf :) Jag blev glad och tacksam.. ;)




Bloggar nog mer ikväll..



Sofia är här förresten, barackmamma :D hihi.














Puss och Kram <3

måndagmorgon 8:50

klockan:

08:50

trött som fan =/ seegt..
men men, nu är man tillbaka i forsmark. ska åka till skolan om 50 min, =/ vill ej.
har grymt ont i magen =/ troligen för att jag tröck i mig en banan till frukost.. och min mage tål verkligen INTE frukost.. =/=/ .. aja.. hände väl en del saker igår .. lite jobbigt, men det löste sig sen, I hope .. hm. Jag var med Alex i helgen, vi gjorde ingenting speciellt förutom att typ mysa till filmer och sånt..


glömde publicera. Puss<3

hem, ljuva hem (och livet har inte varit så här bra på länge)


skönt, känns äntligen som att jag har en ljus framtid. och varför vet jag inte :)
Men så känns det.. hade så grymt mysig middag med mamma och pappa ikväll.. så underbart!
bara satt och pratade och pratade, och skrattade! Skratt, det fyller mitt hjärta med värme, och det finns nog inget bättre än ett lyckligt skratt. När min familj är lycklig, när vi skrattar tillsammans, att jag nästan kokar av den värmen är väl inte konstigt. Det är underbart! Bara kunna prata om skolan, om Joel, om allt annat. Fan, mamma och pappa, nu för första gången, känns det verkligen som att jag kommer er nära! Jag älskar er och det känns verkligen som att vi hittar varandra nu! .. Ni är helt fantastiska, det har ni alltid varit, men jag har aldrig kunnat prata med er såhär <3 och vet ni vad.. I LOVE IT! skönt att ha er för mig själv också, när Niklas (lillebror) var iväg på bio med en kompis.. :) bara skönt att få prata om erat jobb, om er, om mig och om min skola.. <3 tack för att ni finns!

Och Niklas hjärtat, ingen är lika bra som du! inte det att jag vill vara utan dig, skulle göra precis vad som helst för att alltid få vara tillsammans med dig.. <3 vara vid din sida. du är bästa brorsan man kan ha.. jag skulle döda för din skull.. <3 ett liv utan dig är inget liv för mig. det var bara skönt att prata med mamma och pappa själv en stund. <3

Snart kommer Alexander hit, eller ah, I hope so. han är på krogen i Södertälje och skulle ta taxi hit vid 2-halv3 någon gång.. <3 saknar honom massvis. <3

Pratar med Wollie på msn just nu.. fan, gårdagen var så jävla nice :) bara ha någon att prata med.. vet inte hur länge vi pratade, minst 3 timmar.. :S :) haha. gillar killen... en helt annan människa än den uppfattningen jag har fått tidigare. :)
- du är helt underbar, verkligen..

Jag ska typ gå och sätta på mig lite myskläder nu.. börjar fan bli degig.. och alex kommer snart, vill vara beredd på att krypa ner i sängen.. :P haha.. vet inte ens om jag vill ha en full alexander här :P jo, klart <3 saknar ju honom som fan...


men men <3 min familj är bäst.. så är det bara.. och fan, jag bara älskar våran barack..

- Nathalie, för att du ALLTID finns där, helt underbar människa, barackens solstråle <3
- Lotta, så jävla grymt skön och mysig rakt igenom, önskar verkligen det fanns fler som du. <3
- Joel, fan, vi har våra perioder, men du är verkligen min vän, och jag kommer alltid att finnas här för dig <3
- Fowz, de stunderna vi har legat och pratat på ditt rum. jag har inte haft så roligt på länge. du är speciell <3
- Wollie, tack för igår. jag saknar dig redan! :) du är bara fööör bra .. :) toppenkille, <3
- Ida, gush, hur sprallig och bedårande får man vara på samma gång. Skönaste skrattet ever <3
- Håkan, jag kommer nog aldrig kunna vara arg på dig eller något liknande. Kommer alltid att tycka om dig :) <3

48:an, <3
Nallie, Lotta, Joel, Fowz, Wollie, Ida, Håkan, Martin, Möller, Calle, Lövas och Sofia

Ser fram emot nästa år också.. <3 vill verkligen bor med er 2:or då <3




Jag ska försöka byta klass på måndag, hoppas det går!
så jävla trött på all skit nu :( fan, förstör mitt liv..



Puss<3


onsdag - ingen förbättring

Ingen förbättring, mår fortfarande lika dåligt.. vill bara bli frisk just nu! Få en sista chans att klara skolan.. shit, jag har verkligen inte tid med att vara sjuk. Idag låg jag och sov 12 timmar på soffan.. =/ Vilket innebär att jag inte gick i skolan.. Så på ett dygn har jag sovit 17 timmar, vad är felet på mig? :S fan alltså..

- Hostmedecin och alvedon

även fall jag inte tror att någonting vill ta bort min förkylning just nu.. :( fanalltså.. orka vara sjuk, jag pallar verkligen inte med det..

Nu har Joel och Lotta åkt hem.. Men det spelar väl ingen större roll.. skönt för dem däremot, jag skulle också vilja åka hem, bara chilla eller göra något roligt.. något roligt som kroppen orkar =/ ..

Jag skulle behöva sätta mig ner och plugga.. och såhär, om det nu är så att Joel har sina papper från svenskan på sitt skrivbord, grattis då kan jag plugga, annars är det kört eftersom mina papper ligger i hans skåp.. :/ Hoppas verkligen han har papprena där, fan, även fall jag inte har den minsta lust att plugga så MÅSTE jag göra svenskan tills imorgon.. och sedan, när jag blir frisk, då fan blir det skärpning i mitt liv, annars får jag gå om och det är ingenting jag har lust med.. det är till och med grymt pinsamt att ens fundera på att gå om.. :( Hoppas jag slipper och att jag kan styra upp studierna och allt ändå.. Jag vill ju verkligen lyckas här i livet och skolan har alltid varit min starka sida, den enda.. =/

Så mm.. jag ska leta efter papprena nu, och sedan får vi se hur det blir .. hoppas,hoppas.. <3


Saknar Alexander väldigt mycket.. känns skumt att det faktiskt blev han och jag tillslut, det var ju mycket mer än vad jag vågade hoppas på.. :) har haft så jävla mysigt tillsammans med honom <3 tråkigt bara att vi ses så sällan..

puss <3

natt

hm.. nästan helt tyst i baracken, förutom på fowz rum där han spelar musik.. men det är skönt när det är lugnt.. bara det att det känns tomt. saknar någon, saknar att ha någon.. hade önskat att jag hade bosse eller sandra här.. joel är med sofie rätt ofta, även fall han är med mig också.. men liksom .. ah, hade varit underbart med bosse eller sandra här. fan vad jag saknar dem två.. ska träffa sandra på fredag och bosse på lördag.. längtar så jävla mycket till den här helgen.. :| verkligen! ..

undra vad han menar med konstigt =/ vill inte fråga heller.. så jag får väl klura på det ett tag =/

Somnade på soffan efter skolan.. helt slut :( sov rätt länge, vaknade till och från.. slutade med att jag vaknade upp mitt i Ungern-Sverige matchen i handboll. blev 26-26 eller någonting.. tur att det blev oavgjort fast otur att de inte vann eftersom de hade goda möjligheter till det.  men men..

Jag ska snart leka lite med David, kolla på film i köket eller något.. kan inte sova.. fast jag borde plugga.. Svenska..

fan att jag inte hittar mina nycklar :S de har varit borta sen innan jullovet nu.. haha, usch vad jag är kass på att hålla ordning på mina saker.. verkligen.. =/

förkylningen sitter fortfarande i, hostar och är snorig och massa därtill.. hade lock för öronen hela dagen i dag.. skiitjobbigt... sedan började det göra ont och sedan fick jag världens huvudvärk.. =/ :(


Jag saknar min familj, mest min lillebror.. fast ingenting går upp mot hur mycket jag saknar sandra och bosse.. det är helt sjukt faktiskt .. :( usch, jag vill inte bo kvar här.. vill bara hem och mysa i min säng.. krypa ner under mina täcken och bara ligga där i några månader.. vore så skönt.. :|



puss och kram.. <3


grinsippa


tagit ordet från alex, han säger det väldigt ofta =/ lite irriterande det där med att man tar till sig så jävla mycket från människor av vad de säger.. typ som att fredrik sa cp till mig, eller micke som kalla mig tjockis, lotta och dom här uppe som sa "shuu", bosse som säger mulmul om multivitamindryck, davve som jämt säger babe till mig och varg som jämt säger sötnos.. det bara ploppar ur en utan att man tänker på det.. skitirriterande! jag känner mig verkligen som en baxar.. :P haha.. och sandra brukar ju fan säga massa saker som jag har lätt att ta efter, tack och lov har jag inte lyckats sno "jag gillert", det hade varit lite väl uppenbart.. "ingen fara, otur bara" har hon lärt mig.. typ "sug".. kommer också från henne.. "Vad saruh?" ist för "VA?" kommer från philip och det är grymt störande, eftersom jag inte alls tycker att det låter särskilt nice :P haha.. skulle kunna tänka mig att nice kommer från sandra också.. och schnyggve och sånt är självklart lotta som har lärt mig .. "sweet" var det också en viss ph som lärde mig :P haha..   "åh fan", numera något jag använder, från alex. =/ .. esch.. men jag vet att jag lyssnar jävligt mycket på vad andra säger och säger det gärna själv.. "ond på dig" tog jag av jack :) haha.. liksom "tilta någon"..

men men.. som sagt, jag är grinig idag..=/
Först vaknade jag.. gick upp och duscha och åt frukost, första gången sen jag börja här tror jag..
Allting smakar ingenting och ingenting smakar inte gott =/ .. aja..  jag gjorde mig iordning.. och tog kvart i 8 bussen till skolan.. I skolan hade vi Svenska som första lektion.. rätt chill.. :) gillar svenska och jag gillar zara (våran lärarinna) som fan! .. efter det hade vi fysik, jag typ sov, sååå jävla boooring ;( fuck vad jag hatar att det går dåligt i skolan.. efter det hade vi lunch, rätt gott.. men jag och joel typ småtjaffsa och tillslut kasta jag vatten på honom och då blev han ännu mer grinig.. så jag fick springa efter honom i högklackat i all snö som har lagt sig under natten och dagen, det var seeegt, och han var jävligt bestämd på att vara sur och gå ifrån mig.. det la sig rätt fort, vi åkte med Jonatan hem till baracken.. Vi spela lite GuitarHero, sedan bjöd Lotta på kladdkaka :) muuums.. och ah, sedan fick jag övertala Joel om att vi skulle tillbaka till sista lektionen.. Så vi gick, och efter 4 öppna munnar och 2 dissande bilister fick vi lift till skolan.. Där hade vi Kemi, segt det också.. Men jag och Joel sov lite till och från..
Sedan var det hemfärd, vi skulle tagit 4 bussen till Östhammar, men jag kom på att jag hade plånboken här, smarto =/ så mm.. då fick vi chilla med det.. men det verkade som att Robin och någon skulle in till Östhammar vid 6, så vi ska nog åka med dem :) nicebajs..

Jag blev ännu mer grinig nu för att jag ville kolla på tv och Joel vill bara spela GuitarHero, så jag fick intve kolla där ute för att det inte var några värda program.. bara skönt att ligga och slappa framför tv:n ibland.. nu börjar jag tröttna rätt hårt på att vi ska ha det där jävla spelet i våran barack.. och jag tröttnar ännu mer på att det tar upp så jävla mycket av Joels fria tid .. den han borde ägna åt skolan ist ..


Jaja.. <3

Jag saknar Alexander.. <3







ps. tack för världens gulligaste sms Micke :) ds


Rankan.. <3

Hemma nu.. skönt som fan..
Igår åkte jag tillsammans med Joel.. Sedan plockade Alex och en till upp oss i Uppsala och vi åkte med dem till Norrviken.. Sedan följde Alex med mig och Joel på tåget till Östertälje, och därifrån fick vi skjuts av Joels mamma hem.. Jag lagade mat typ hela kvällen, jag ville.. Men pappa var på sitt griniga humör och tyckte att det var konstigt att jag orkade laga mat när jag var sjuk och inte gå i skolan.. Jag vill bara hjälpa till och mådda lite bättre än vad jag gjorde i Torsdags och Fredags.. dessutom hade jag tryckt i mig massa alvedon och ipren, ändå kände jag av febern och allt.. Juste, igår tappa jag smaken också .. kul, ingen idé att äta nu.. Dessutom, kan jag inte lukta? :(

Jag vaknade med ont i halsen imorse, varför :S :( det harj ag inte haft innan, inte så ont..
och dessutom har jag börjat få ont i öronen också.. fan, det här kommer aldrig gå över..
Vaknade  upp bredvid Alex, av att pappa höll på i garaget.. Har inte sovit gott inatt, fan, jävla hosta och Alex som ligger tvärs över sängen.. =/ har försökt anpassa mig eftersom hans sovställning varje gång jag gick upp för att dricka vatten eller nåt.. men ah, vid klockan 8 eller vad hon var imorse, gick jag upp och la mig i pappas säng bredvid mamma.. somnade där och vaknade långt mycket senare av att mamma inte låg kvar.. Jag hade lite feber imorse, vilket är skönt. typ 37,7 eller nåt.. så det är ju på bättringsvägen , I hope..

Men men.. har tänkt på hur konstigt det känns att komma hem på ett sätt, jag bor ju typ inte här längre :(
Liksom som nu, mamma och pappa åker iväg med Niklas till hans innebandymatch.. Fettgulligt att det åker med honom på hans gokarttävlingar hela somrarna och nu innebandymatcher :) snacka ställa upp på honom..
Vet ju att de skulle göra detsamma för mig.. men jag har inga såna intressen =/ .. men men..
Känns ändå lite konstigt att vara hemma, känns som att Jag har flyttat hemifrån på riktigt och bara kommer och hälsar på.. ändå åker jag hem varje helg, fast iofs brukar jag vara hos alex på helgerna också..

vill träffa micke nästa helg.. om jag är frisk. =/




Alexander <3<3

PUSS

hemfärd snaart :)


Vaknade nyss typ .. Inatt har jag frusit så förbannat mycket, helt sjukt, vred upp elementet på 30 grader, hjälpte inte :| synd där :( aja, nu är jag ensam i baracken, så vitt jag vet iaf, joel sover hos sofie, vi ska ta 1-bussen härifrån, bara 1 timme kvar :) hm.. men det är iaf läskigt att vara ensam i baracken :P Pratade med mamma nyss, det ska bli så skönt att få komma hem och bli ompysslad som när man var liten.. finns inget bättre än mamma och pappa när man är sjuk, då trivs man till och med med att vara sjuk :)

Alex kanske möter upp oss i Uppsala och följer med mig hem, jag vet inte.. och jag tror inte han vet hur sjuk jag är.. Jag orkar knappt resa mig upp vid vissa tillfällen, bara helt slut och ingen som helst muskel i kroppen fungerar.. Ska förhoppningsvis få träffa Micke nästa helg :) det var ett tag sedan, och sist var det inte så roligt, vi gjorde inte så mycket, jag sprang mest runt och sånt.. men men, lycka till i Italien gubben :D:D jag ska hålla tummarna för dig!

Woliie väckte mig imorse :) fettsnällt men ah, jag gick inte upp ändå.. Lotta väckte mig också, men jag låg likförbannat kvar.. Jag ville inte gå upp iofs och jag hade inte gått till skolan om jag hade kunnat känt efter heller..
Känns segt att jag och Joel ska åka 1-bussen medan Lotta ska åka 4-bussen
:( det tar ju sån jävla tid att åka.. Jag och Joel kommer vara framme i Östertälje kvart i 5 och vi börjar åka 1 .. men jag får ju komma hem skapligt iaf :) Längtar hem som bara den,,.. <3

Nu ska jag titta på tv och samla kraft till att packa ner det viktigaste att ta med hem.. Alvedon och hostmedecin kommer iaf som nummer 1 utan tveken. Jag vill bli frisk! :|

Saknar Alexander <3 hoppas att vi ses ikväll hjärtat.. Pusspuss <3



Torsdag

sitter i barren nu, med joel bakom ryggen.. :P min sambo :)
jaja.. Idag väckte Lotta mig sisådär 5 ggr om inte mer :P jag vet faktiskt inte.. Jag gick inte upp iaf :$ ..
- förlåt!
hm. men jag kom upp 7 minuter innan bussen gick och kastade på mig kläder och slängde väskan över axeln.
Jag mådde inte bra! kunde inte blinka utan att det kändes som huvudet höll på att sprängas.
Men fan, jag tog mig till skolan iaf! och jag gick på första lektionen, som var Matte..
Så jävla soft med nya Mattegrupper, jag diggar det som fan.. :) superkul att få lite variation av människor.
Satt med Lotta och Håkan, bara det gör matematiken tusen ggr roligare.. :P
Men som sagt, jag mådde skit och var grymt sliten.. så mm.. bestämde mig för att åka hem ändå..
Gick på halva fysiken, sedan åkte jag med Wearnulf till bostadsområdet..
Fick låna Lottas rum och kröp ner i hennes supersköna säng och somnade på en gång. :)
Lotta kom och väckte mig vid 1 någon gång..
Först gick jag inte upp, sedan frästa hon mig med lunch så jag pallra mig ut i köket ändå..
Käkade och diskuterade det som hände i dag här i Forsmark:
En man runt 60-årsåldern, anställd vid kärnkraftverket, cyklade till arbetet imorse vid halv 6-7 tiden och blev överfallen av en man med hammare.. Han lyckades ta sig upp på vägen efter händelsen varpå en bilist uppmärksammade mannen och kontaktade ambulansen. Detta skedde cirka 100 meter ifrån min bostad och idag har det varit fullt med polisbilar i området. När vi åkte buss in till Östhammar för att handla gick poliserna på bussen för att söka efter gärningsmannen, som är lång, blond och ser "virrig" ut..
Det sägs att han har varit och knackat på barack 52 som ligger mittemot våran idag vid 3 tiden..
Civilpoliserna åker fortfarande runt i området och lär göra det hela natten..
Skrämmande när det händer något sånt här, vågar ju knappast gå ut själv och sådant..
Men men.. Köpte Alevedon och hostmedecin i östhammar,
sedan åt jag, joel, martin, håkan och möller på pizzerian..
Efter det handlade vi lite mat och jag och joel fick skjuts av Greven och Robin hem..
Här har vi lirat GuitarHero och jag har städat köket efter som det är min dag enligt "grisaknorradiskarefterfullastebarackenSCHEMA":t .. :) Skitnice, det har fungerat i 3 dagar nu :)
Men nu ska jag lira lite spel med micke på msn, sedan ska jag hitta på något annat, typ lira spel i köket eller nåt.
Saknar Alexander, ses eventuellt imorgon :)

hejs <3


sjuk :'(


förkyld, ont i halsen, ont i kroppen, hosta, feber, huvudvärk och fryser snart ihjäl.. :(
vill inte vara sjuk.. jag vill faktiskt kunna gå i skolan och vara pigg och sånt.. men men..

blir ingen resa till alperna för min del, jag får inte ledigt vecka 9.. jag som trodde det var sportlov.
Men det visade sig att det bara är stockholm och massa andra jävla delar av sverige som har så..
MEN INTE VI. vi har vecka 8.. så jävla kasst :( sitta hemma i södertälje och inte göra någonting,
 när alla där går i skolan. Jag hatar att loven inte kan vara samtidigt.. :(
så idag har jag i stort sett varit jätteledsen och mått skitdåligt pga förkylningen..

Började böla på bussen hem när jag var på väg från skolan.. Hade precis pratat med pappa i telefon,
vilket fick mig att må skitdåligt.. vill inte göra dem besvikna och jag vill verkligen visa att jag kan..
men fan, blir så jävla less på att de kan avgöra att jag ligger för långt efter när det är 4 veckor kvar.
aja.. jag längtade bara hem till baracken, längtade faktiskt efter Lotta.. jag gillar verkligen henne.
Hade varit skönt att få prata med henne då.. men hon hade inte slutat skolan än..
så jag slängde mig på soffan och kolla på när Wollie lira GuitarHero..
Han såg väl att något var fel och prata lite med mig.. Sedan ringde mamma.. =/
Jag bara grät och grät och grät.. :( känner mig så jävla dålig och misslyckad..
.. kan inte ens ta reda på när ett lov är liksom :( men men.. Jag och mamma åker till Paris sen ist.
När jag inte har skola =/ eller när jag får ta ledigt.. Aja, efter det kom Bpo med Ipren till mig (TACK!)
och efter det så gick jag och Wollie in till honom och kolla på skräckfilm, hann inte kolla klart men men..

Jag lagade makaroner och köttbullar, blä =/ sedan gjorde jag chokladbollar som försvann rätt fort :)

Nathalie har åkt hem till Nykvarn, för att hon är sjuk, önskar jag också hade kunnat åka hem..
Istället ska jag tvinga mig själv att komma sjuk till skolan 2 dagar till..
 Jag har försovit mig en lektion, det är det enda jag har missat hittills den här veckan..
mer ska det fan inte bli .. jag måste ta tag i skolan.. :( önskar verkligen att Joel kunde göra det också..

Jag måste plugga svenska nu egentligen, har fetingläxa tills imorgon :( och sedan har jag MatteC-prov på fre.
Jag hoppas tiden går sjukt långsamt.. :(

Pratar inte med Alex lika mycket.. men vafan, lika bra det så vi inte tjatar ut varandra..
Han är helt underbar, men det är grymt jobbigt att bara få träffa honom på helgerna om ens det =/
sedan att hans planer på framtiden inte är de lämpligaste för mig gör mig väldigt osäker på hur långt jag vill gå.
Aja, jag får ta dagen som den kommer..

Hoppas jag blir frisk snart!! :P



Tack till Lotta Möller för att du har stöttat mig så mycket!
Det är tack vare dig som jag har insett hur viktig skolan faktiskt är.
Och tack för att du har trott på mig hela tiden, du anar inte hur mycket det värmer!


puss och kram skumbanan :)


Söndag..

Tacopaj


Pajdeg:

4 dl vetemjöl

en halv tsk salt

2 tsk bakpulver

½ dl flytande margarin

1 ½ dl lättmjölk


Fyllning:

400 g nötfärs

1 gul lök

1 röd paprika

1 grön paprika

1 påse tacokrydda

1 dl vatten


200 grader i ugnen 10-15 min på pajdegen (förgräddning)


skala och hacka den gula löken och paprikorna

Bryn färs och lök, häll på tacokrydda och vatten, blanda i paprikan.

Puttra i 10 min

Lägg blandningen i pajskalet


2 dl cremefraiche.

2 msk lättmajonnäs

1 krd svartpeppar

1 dl riven ost

4 tomater


Rör ihop cremefraiche , majonnäs och svartpeppar.

Bred blandningen över pajen

Skiva tomaterna och lägg ovanpå


Strö till sist över den riven osten


grädda i 200 grader i 20 minuter